SİYASET

Aksaray Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi, hızla ilerliyor.

Aksaray Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi, hızla ilerliyor.

Loading

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in öncülüğünde sağlık hizmetlerine destek hız kesmeden devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in önemli projelerinden olan ve kısa zaman önce temeli tören ile atılan Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi, hızla ilerliyor.

2,935 metrekarelik bir alanda inşa edilen tesis, 2 katlı ve çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor. Projede 2 kişilik ve 4 kişilik odaların yanı sıra; kafeterya, teras, mutfak, lobi, kütüphane ve toplantı salonları gibi alanlar da bulunuyor.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanında inşa edilen bu proje, sağlık hizmetlerine erişimde önemli bir adımı temsil ediyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projenin il dışından gelen hastalar ve yakınlarının tedavi süreçlerindeki barınma ihtiyacını karşılamayı amaçladığını vurguluyor. Ayrıca, proje kapsamında külliye inşaatının da hızla ilerlediği belirtiliyor.

Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye projeleri, kısa süre içinde tamamlanarak şehre önemli bir katkı sunacak. Belediye Başkanı Dinçer, projenin şehre hayırlı olmasını dileyerek sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine önemli bir adım atıldığını ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL