ASAYİŞ

Aksaray Emniyeti Asayiş faaliyetlerini basın ile paylaştı

Aksaray Emniyeti Asayiş faaliyetlerini basın ile paylaştı

Loading

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü  20-26.12.2022 tarihleri arasında yapılan asayiş çalışmalarını paylaştı.

Aksaray’da huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla başlatılan uygulamalar kent genelinde devam ederken hem asayiş yönünden hem de trafik yönünden sıkı denetimler yapıldı.

Türkiye’de 81 il ile birlikte Aksaray’da da icra edilen kent genelinde her gün farklı bir noktada yapılan ” huzur ve güven ” uygulamasında yakalananları basın ile paylaştı.

20-26.12.2022 tarihleri arasında Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

3750 şahsın UYAP ve G.B.T. sorgusu yapılmış, haklarında yakalama kararı bulunan 26 firari şüpheli yakalanmış, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 şüpheli TUTUKLANARAK Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Adli olaylara karıştığı tespit edilen 158 şüpheli hakkında yasal işlem yapılmış, gözaltına alınan 4 şüpheliden 2 si TUTUKLANARAK Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.

Şüphelilerden:

2 adet ruhsatsız tabanca

2 adet ruhsatsız Kurusıkı tabanca

2 adet ruhsatsız av tüfeği ile 46 adet fişek

1 adet çalıntı motosiklet ve uyuşturucu madde ele geçirilmiştir.

İl Emniyet Müdürlüğü, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” diyerek resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL