RESMİ KURUM HABERLERİ

Aksaray Belediyesinden dezavantajlı vatandaşlara anlamlı hediye

Aksaray Belediyesinden dezavantajlı vatandaşlara anlamlı hediye

Loading

Aksaray Belediyesi Engelleri kaldıralım Projesi kapsamında 7 dezavantajlı vatandaşa engelli aracı hediye etti.

Aksaray Belediyesine dezavantajlı vatandaşların kaliteli yaşam sürmesi adına bağışta bulunan Hollandalı iş insanı RON GEZELLE Aksaray Belediyesinin 2.sini düzenlediği Türkiye’nin en büyük organizasyonu olan Aksaray Bilim festivalinin son gününde anlamlı bir tören ile dezavantajlı vatandaşların gönlünde taht kuran  Aksaray Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer’in katılımıyla düzenlenen tören ile dezavantajlı 7 vatandaşa engelli aracı hediye ederek anlamlı bir projeyi gerçekleştirdi.

Hollandalı iş insanı RON GEZELLE dezavantajlı insanların kaliteli yaşam sürmesi adına ülkesinden 1 tır dolusu çeşitli engelli aracı ve hasta yatağı ile Aksaray’a gelerek dezavantajlı vatandaşların kaliteli yaşam sürmesi adına büyük bir bağışta bulundu. Hollandalı iş insanı RON GEZELLE Aksaray belediyesi ile irtibata geçerek 5 akülü araba 1 manüel tekerlekli sandalye ve bir görme engelli vatandaşlar için özel olarak dizayn edilen ebebeyini ile kullanacağı bisikleti bağışlayarak dezavantajlı vatandaşların kaliteli yaşam sürmesi adına büyük bir bağışta bulundu.

Hollandalı iş insanı RON GEZELLE ülkesinden yüklediği 45 akülü araç, 10 manuel araç ve 10 görme engelli vatandaşlar için dizayn edilen bisiklet çok sayıda hasta yatağı ile birlikte ülkemize gelerek Aksaray’da yetkililer ile irtibata geçerek dezavantajlı vatandaşların kaliteli yaşam sürmesi adına ihtiyaçları olan ekipmanları bağışlayarak dezavantajlı vatandaşların gönlünde taht kurmayı başardı.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL