ASAYİŞ

Aksaray 6.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı 25 Mayısta Başlıyor

Aksaray 6.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı 25 Mayısta Başlıyor

Loading

Aksaray Valiliği öncülüğünde ve Aksaray Belediyesi iş birliği ve Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Aksaray Tarım Platformu’nun koordinasyonu ile 6.Uluslarası Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 25/28 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek. Aksaray 6.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na 250 firma katılacak.

Aksaray başta olmak üzere Türkiye’nin bölgesinden tarımsal potansiyelin çok yönlü olarak gözler önüne serileceği fuara, farklı sektörlerde ulusal ve uluslararası ölçekte 250 firma katılacak.

Aksaray 6.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret eden çiftçiler bir yandan modern teknoloji ürünü tarım alet ve ekipmanlarını tanırken diğer yandan tarım sektöründe alanında uzman kişilerle söyleşiler yapma ve kendilerini geliştirme fırsatı bulacak.

Aksaray 6.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı , 25 Mayıs Çarşamba günü, Pazar Pazarı Fuar alanında ve saat 13.00’de açılacak ve dört gün sürecek.

81 ilden katılımcıları ağırlanacağı fuarda kültürel ve sosyal etkinlikler ile ünlü sanatçıların katılacağı konserler Aksaray 6.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarın ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.

Aksaray 6.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarın ziyaretçileri 25 Mayıs Çarşamba günü, saat 20.00’da Türk Halk Müziği Sanatçısı İsmail Altunsaray’ı dinleme fırsatını yakalayacakları gibi, 26 Mayıs Perşembe günü, saat 20.00’da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sıra Gecesi Ekibi Konserleri ile eğlenecekler.

Aksaray Valisi  Hamza Aydoğdu’nun katılımıyla, Tarım Platformu üyeleri ve sektör temsilcilerinin katılımlarıyla 23 Mayıs Pazartesi günü, Aksaray Ticaret Borsası Türk Otağında 6.Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarımızın geniş çaplı tanıtım toplantısı yapılacak.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL