ASAYİŞ

Akran Zorbalığın Adresi Aksaray’da bir FEN LİSESİ

Akran Zorbalığın Adresi Aksaray’da bir FEN LİSESİ

Loading

Akran Zorbalığın Adresi Aksaray’da bir FEN LİSESİ oldu. İki üst sınıf öğrencisi “ateş dansı” ismini verdikleri müziği açarak dans etmesini istedikleri alt sınıf öğrencisinin isteklerine uymadığı gerekçesiyle okul tuvaletine kilitleyip darp ettiler.

Aksaray’da Aksaray Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi’nde okuyan iki öğrenci, aynı okulun 10’uncu sınıf öğrencisi M.S. A.’yı (15) okul tuvaletine kilitleyip, “ateş dansı” ismini verdikleri müziği açarak dans etmesini istedi. 10’uncu sınıf öğrencisi M.S. A.’yı (15) dans etmeyi red edince üst sınıf öğrencileri tarafından darp edildi.

Akran Zorbalığına maruz kalan 15 yaşındaki  M.S.A. ile babası Mesut A., Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinden darp raporu alarak iki öğrenci ile okul müdüründen şikayetçi oldu.

Okul yönetimi ise olayla ilgili idari soruşturma başlattı.

Olay, Aksaray Şehit Pilot Hamza Gümüşsoy Fen Lisesi’ne meydana geldi.

İddialara göre 10’uncu sınıf öğrencisi M.S.A., yüzünü yıkamak için tuvalete gitti. M.S.A.’nın arkasından gelen 12’nci sınıfta okuyan O.Y. (17) ve C.K .(17) isimli öğrenciler tuvaletin kapısını kilitleyerek “ateş dansı” ismini verdikleri müziği açarak M.S.A.’nın dans etmesini istedi.

M.S.A. ise rahatsız olduğunu belirterek, dans edemeyeceğini söylemesi üzerine O.Y., M.S.A.’yı arkasından hareket etmemesi için tuttu, C.K ise yüzüne ve karnına yumruk attı.

Olayın ardından okulun müdür yardımcısının yanına giden M.S.A. durumu anlattı. Müdür yardımcısı ise öğrencisinin babası Mesut A.’yı arayarak bilgi verdi. Okula gelen baba kaşından ve gözünden yaralanan oğlunu alarak hastaneye götürdü. Baba ve oğlu darp raporu aldıktan sonra O.Y., C.K. ve okul müdüründen şikayetçi oldu. Olayın ardından okul yönetimi idari soruşturma başlattı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL