ASAYİŞ

3 çocuk annesi kadın kocasının boğazını keserek öldürdü

3 çocuk annesi kadın kocasının boğazını keserek öldürdü

Loading

Eşi ile aralarında şiddetli geçimsizlik olan 3 çocuk annesi kadın kocasının uyuduğu sırada bıçak ile  kocasının boğazını keserek öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, aralarında sık sık tartışma yaşandığı belirtilen Karapınar’da ikamet eden S.K. isimli 3 çocuk annesi kadın ile kocası  Ahmet Kalkan (40) arasında yine tartışma çıktı. Gece 04.30 sıralarında 14 yaşında erkek ve 18 ile 19 yaşındaki kızları olan 3 çocuk annesi S.K., çocukları yan odada uyuduğu sırada eşi Ahmet Kalkan’ı uyurken boğazından bıçakladı. Kocasının öldüğünden emin olan 3 çocuk annesi S.K. daha sonra polisi arayarak kocasını bıçakladığını söyleyerek kendisini ihbar etti.

İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Ahmet Kalkan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kalkan’ın cansız bedeni evde yapılan incelemenin ardından Karapınar Devlet Hastanesi morguna ardından Konya Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, Kocasını öldüren 3 çocuk annesi S.K. isimli kadın polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL