SİYASET

YEŞİLTEPE’DE ‘’BİZİM ALİ SESLERİ’’ YANKILANDI

YEŞİLTEPE’DE ‘’BİZİM ALİ SESLERİ’’ YANKILANDI

Loading

Adaylık kampanyası kapmayasında Aksaray’ın önemli kasabalarından olan Yeşilova ve Yeşiltepe Kasabalarını ziyaret eden Millet İttifakı adayları kasabalıların yoğun ilgiyle karşılandı.

Ali Abbas Ertürk, Turan Yaldır ve Naciye Akkuş Türk ‘e CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, Deva Partisi İl Başkanı Şahin Arıbaş ve İl ve İlçe Yöneticileri eşlik etti.

Kasabalıların yoğun ilgisi ile karşılanan Millet İttifakı adayları gösterilen ilgiden memnundu. Yeşilova ve Yeşiltepe ‘nin sorunlarına değinen vekil adaylarının ortak vurgusu sahipsiz bırakılan Aksaray üzerineydi.

Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik’in karşılamasıyla devam eden ziyaret kapsamında;

İyi Parti Milletvekili Adayı olan Önceki Dönem CHP İl Başkanı Ali Abbas Ertürk Yeşiltepelilere seslendi.

‘’ YEŞİLTEPELİLERİN ALİSİ OLARAK KALMAYA DEVAM EDECEĞİM’’

Yeşiltepeli dostlarım, buraya ne zaman gelsem gidesim gelmiyor çünkü evimde gibiyim. 14 Mayıs seçimlerinin sonucu ne olursa olsun bir sonuç asla değişmeyecek Yeşiltepelilerin Alisi olarak kalmaya devam edeceğim. Yeşiltepe’nin her zaman gurur duyduğu, iktidara yakın yöneticilerin bile konuştuğu Tahsin başkan Yeşiltepe için elinden geleni yapıyor. Fakat onun bir eksiği var Ankara’da kardeşleri yok. ‘’ dedi.

‘’ YEŞİLTEPE’NİN MİLLETVEKİLLERİ OLACAK’’

14 Mayıs’tan sonra Tahsin Başkan’ın kardeşleri Yeşiltepe’yi hizmete boğacak. Yeşiltepe’nin İl başkanı var, Yeşiltepe’nin belediye başkanı var, Yeşiltepe’nin milletvekili adayları var ama bir şeyi yok; Yeşiltepe’nin Millet Vekili yok.

Bir kasabada doğmakla oralı olunmaz. Bir kasabalı o kasanın kötü gününde, hemşerisinin bir derdinde yanında oluyorsa ve doğduğu topraklara gönülden bağlıysa Yeşiltepeli olunur. ‘’dedi.

Konuşmasında makamların önemine de vurgu yapan Ertürk sözlerine şöyle devam etti;

‘’ MAKAMLARIN EN YÜCESİ BAŞI DİK DOLAŞABİLMEKTİR’’

Değerli dostlarım;  Turan Yaldır 4 ay muhalefette milletvekilliği, ben üç yıl ana muhalefette İl Başkanlığı yaptım. Bu görevlerimiz süresince elimizden geldiğince Aksaray’a hizmet ettik. Şunu çok iddialı söylüyorum, siz bizi muhalefette gördünüz bir de iktidarın milletvekilliğinde görün kararınızı o zaman verin diyoruz. Siyasette her makama gelebilirsiniz, her mevkiye gelebilirsiniz. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bu cumhuriyet bize bu hakkı vermiş. Fakat bir makama gelmek çok zordur. Yaşadığınız şehrin, kasabın mahallesinde sokağında başı dik dolaşabiliyorsanız makamların en yücesi, en kıymetlisi odur!

Hizmet etmek için para, pul, iktidar partisinden olmak gerekmez. Hizmet aşkı ve yürek gerekir. Bu kasabaya herkesten çok hizmet getiren Tahsin Başkan bizlerin kefili.

Milletvekili olduğumuz zaman dört aday arkadaşımız adına söz veriyorum.  Yeşiltepe Belediyesi’nde Tahsin Çelik’in odasına nasıl giriyorsanız meclisteki bizlerin odasına da öyle gireceksiniz. O odalar sizlere açık olacak. Millet asil olduğunun farkına varacak, milletvekili vekil olduğunu bilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL