ASAYİŞ

Yasağa 1 gün kala Aksaray Sokağa döküldü

Yasağa 1 gün kala Aksaray Sokağa döküldü

Loading

Aksaray valisi Hamza Aydoğdu , Aksaray il Emniyet Müdürü Murat Kolcu , Aksaray İl Özel Sekreteri Yüksel Çelik , Aksaray Belediye Başkanı Enver Dinçer başta olmak üzere tüm Aksaray İdarecileri canla başla gece gündüz Aksaray’da COVIT vakalarının azalması için sahada sürekli yer almasına rağmen vatandaşı evde tutmak mümkün olmuyor.

06 03 2021 tarihinde sokağa çıkma kısıtlaması kaldırılmasının ardından Aksaray merkezde vatandaş havanın güzel olmasını da fırsat bilerek Aksaray’ın merkezindeki  cadde ve sokakları doldurması duyarlı vatandaşların tepkilerine neden oldu.

COVIT salgınında ilk sıralarda yer alan Aksaray’ın risk haritasında KIRMIZI RENKTEN kurtulabilmesi için Aksaraylı yöneticilerin çabaları duyarsız vatandaşlar tarafından adeta baltalanıyor.

Gerek Aksaray Emniyet Müdürlüğü personeli gerek AFAD gönüllüleri gerek ise çeşitli kurumlarda görevli personelin Aksaray’ın cadde ve sokaklarda denetimlerde bulunmaları vatandaşların kural tanımaz davranışlarına engel olmakta yetersiz kalıyor. En son örneği 06 03 2021 tarihinde çekilen görüntüler ile bir kez daha ortaya çıktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL