ASAYİŞ

Tartışma kanlı bitti

Tartışma kanlı bitti

Loading

Eski eşinin erkek kardeşi ile tartışan şahıs tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Eski eşinin erkek kardeşi yanında taşıdığı ekmek bıçağı ile eski eniştesini  sırt ve sol yan kısmından bıçakladı.

Edinilen bilgiye göre 09.07.2019 günü saat:20.15 sıralarında Hasan Hüseyin G.(21.) isimli şahıs Aksaray merkez Küçükbölcek mahallesi  Cumartesi Pazarı önünde eski eşinin kardeşi olan Abdulkerim Y. (29)  isimli şahısla karşılaştı aralarında aralarındaki tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu , Abdulkerim Y. (29)  isimli şahıs, Hasan Hüseyin G.(21.) isimli şahıssı sırt ve sol yan kısmından bıçakladı.olay yerine çağırılan, 112 ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Eğitim vr Araştırma Haştanesi Acil servisine kaldırıldı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Şüpheli Abdulkerim YURTSEVER ve olayda kullanmış olduğu kesici kısmı yaklaşık 15 cm olan ekmek bıçağı ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan Yaralama olayının şüphelisi Abdulkerim YURTSEVER (29) Cıkartıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

 

Polisin olay ile ilgili soruşturması devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL