ASAYİŞ

Aksaray’da 2 gurup arasında bıçaklı kavga 2 yaralı

Aksaray’da 2 gurup arasında bıçaklı kavga 2 yaralı

Loading

Aksaray’da iki grup arasında çıkan tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonucu 2 genç bıçaklanarak yaralanırken, gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen yabancı uyruklu 3 şahıs tutuklandı.

Gece saatlerinde Hamidiye Mahallesi Mehmet Altınsoy Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen Onur Ö. (25) ile yabancı uyruklu Khan Agha S. (19) arkadaşları ile birlikte caddede karşılaştı. iki grup arasındaki tartışmasının kavgaya dönüşmesi sonrası yabanc uyruklu Khan Agha S. ve arkadaşları M.U. (15) ve A.A. (17) yanlarında bulundurdukları bıçaklarla Can Y.’yi omzundan, Onur Ö.’yü bacağından bıçakla yaraladı.

2 genci yaralayan 3 yabancı uyruklu şüpheli olay yerinden kaçtı. Olaya tanık olan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı iki gence ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılmasının ardından yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada müdahale edilen ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilen iki yaralı, gece yarısı taburcu edildi.

Polis yaralama olayını gerçekleştirdikten sonra olay yerinden kaçan 3 yabancı uyruklu şahsın peşine düştü. Kısa süre sonra 3 yabancı uyruklu şahsın ikametini tespit eden polis, şahısları yakalayarak gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan 3 şahıs bugün öğleden sonra Aksaray Adliyesine sevk edilirken çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL