ASAYİŞ

NET WORK MARKETING HAKKINDA;

NET WORK MARKETING HAKKINDA;

 Çok sert saldırıya uğrayacağımı biliyorum ancak güneş balcıkla sıvanmaz.  Üretim yaparak tan bu sistem ile ürünlerini tamamen meşru yoldan satanları tenzih ederim. Sözüm onlara değil.

Bu sektörü ilk 32 sene kadar önce yaşı yetenler bilirler, TITAN denilen yapılanma ile yani BARBOROS KENAN SERANOGLU baba oğul ile İzmir Emniyetinde tanıdım. Baba oğul 10 ar sene net yattılar. Türk milleti de TITAN adını hiç unutmadı. Fakat geldiğimiz noktada iş tamamen çığırından çıktı.

Nasıl mı? Görevde olan bir Jandarma Binbaşı TURKIYE DE DOLANDIRICILIK YONTEMLERI hakkında yukarıya sunduğu bir rapor hazırladı. Bunlardan bir tanesi de FIRSAT SUNUMU adi altında yapılan sunumlar. Yani zengin olman için çok büyük bir fırsat var, aman kaçırma baş parayı bul karoyu gibi. Size de denk gelmiştir, kanserden vereme, kalp krizine, epilepsi yada DOWN hastalıklarına, OTISTIK hastalıklara kadar prostat dahil iyi geldiği söylenen bunların dilinde medikal trans termal bant denilen bir bantlar var. Muhakkak tanık olmuşsunuzdur. Uzak doğu ülkelerinde üretilir maliyeti 6 tl dir, paket olarak ancak Türkiye de 3.000-6.000-9000 tl lik paketlerde satılır. Satanların hepsinde 8-10 çeşit hastalık vardır ve bu bant ile iyi olmuştur. Bu banları tanıyana kadar YATALAK olduğunu söyleyeni bile gördüm. % 40 prim anında satıcıya gider, bu nedenle uğraşırlar.

Zengin olmayı hedefleyen salak bulmak zor değildir.

Peki nedir bu bantlar?

Uyuşturucu emdirilmiş yollanmış bant bunlar.

Satanlar ayrıca doktorculuk oynamayı çok severler. Tüm meslek guruplarını aşağılarlar çünkü onlar ayda milyon dolar kazandıklarını söyleyerek şalakları peşlerine takarlar. Bu nedenle ilgili 2 bakanlık ayrıntılı rapor istedi bu işlere yargı eliyle neşter vurmak için.

Bu milyon dolar kazananların bir tanesi bile banka defterini ortaya koyamadı.

Esen kalın sevgiyle kalın.

Turgay Kadiroğlu

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL