ASAYİŞ

Mısır Tarlasında Domuz diye ateş etti yengesini vurdu

Mısır Tarlasında Domuz diye ateş etti yengesini vurdu

Loading

 

72 yaşındaki çiftçi, Mısır ekili bahçesinde hareketlenme olduğunu görerek o yöne ateş etti domuz zannederek ateş ettiği yerde 74 yaşındaki yengesini ağır yaraladı.  

Olay, sabah 07.30 sıralarında Karabük’ün Yenice ilçesine bağlı Yamaç Köyü Yukarı Mahallede meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre 72 yaşındaki Galip Albas isimli çiftçi kendisine ait bahçesinde ekili mısırların arasında hareketlenmeleri görünce. Bahçesinde ekili mısırların içerisine domuz girdiğini düşünerek evde bulunan ruhsatsız av tüfeğini alarak hareketlenmenin olduğu yöne doğru ateş etti. Kurşunlar Albas’ın yengesi Dudu Albas’ın (74) sağ yüz bölgesine isabet etti. Kanlar içerisinde kalan yaşlı kadın ağır yaralandı. Kadının Feryatlarını duyan çevredeki komşuların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Yüzünün sağ tarafından tüfekten çıkan saçmalar ile ağır yaralanan 74 yaşındaki Dudu Albas’ın ilk müdahalesi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılmasının ardından ambulans ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yengesini domuz zannedip ağır yaralanmasına sebep olan 72 yaşındaki Galip Albas ifadesi alınmak için jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Yenice Cumhuriyet savcılığı tarafından vurulma olayı ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Haber: Muhammet Onur Çakır / Karabük

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL