SİYASET

Milletvekili a. Altınsoy, “Aksaray ‘durmak yok yola devam” diyor

Milletvekili a. Altınsoy, “Aksaray ‘durmak yok yola devam” diyor

28. Dönem AK Parti Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy, “Esnaf ve vatandaşlarımızdan çok güzel geri dönüşler aldık. Kıymetli hemşerilerim ‘Zaten bizim oyumuz size, durmak yok yola devam edin diyor” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Aksaray’ı adeta ilmek ilmek dokuyan AK Parti Milletvekili adayları Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy, Sevinç Kasal ve Av. Sinan Özkan’ın saha çalışmaları gece geç saatlere kadar devam ediyor.

Vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulunduklarını ve sahadaki tablonun kendilerini memnun ettiğini söyleyen Milletvekili A. Hüseyin Altınsoy, “Hemşerilerimizden çok güzel geri dönüşler aldık. Birçok esnaf ve vatandaşımız ‘Zaten bizim oyumuz size, siz devam edin. Kafası karışık olanlar varsa onlara anlatın’ diyorlar. Ailece oylarının Cumhur İttifakı’na olduğunu belirtiyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

“ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ AKSARAY’DA MUHALEFETE TEPKİLİ”

İnsanların muhalefet için ‘Allah bunlara fırsat vermesin’ diyerek tepki gösterdiğini belirten Altınsoy, “Saha çalışmalarımızda sona yaklaştıkça, seçim günü geldikçe insanlar artık muhalefet için ‘Allah bunlara fırsat vermesin’ yorumunu yapıyorlar. İster köylerde olalım ister şehir merkezinde, aynı yorumları duyuyoruz. Köylerimizi, mahallelerimizi, esnaflarımızı, ailelerimizi ziyaret ediyoruz, akşam da kafelerdeyiz. Çok iyi bir şekilde ilerlediğimizi görüyoruz. İnsanlarımız seçimi ilk turda bitirmek istediklerini söylüyorlar. Halkımızın feraseti inanılmaz. Siyasete ilgisi de inanılmaz. Çoğu zaman bir yerde bir şey anlatmamıza gerek kalmıyor. Ülkemizin nerelere sürüklenmek istendiğinin farkındalar. PKK sözcülerinin bir oy HDP’ye, bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na sloganını unutmayacağız. Israrla meydanlarda aziz milletimize şirin görünmek için bizim hiçbir terör örgütüyle bağlantımız yok, “Babam PKK’ya Sempati Duysa Babalıktan Reddederim” açıklamasında bulunarak milletin aklıyla dalga geçtiğini zanneden vekil adaylarına, milletimiz yine gereken cevabı anladığı dilde sandıkta verecektir.”

“SON ANA KADAR SAHADAYIZ”

Saha çalışmalarının son ana kadar devam edeceğini kaydeden Altınsoy, “Yüz yılın seçimine sayılı günler kaldı. Bu zamanı bizler çok iyi değerlendirmek zorundayız. Sahadayız. Son günün, son akşamına kadar da bu şekilde yapacağız. İnsanların bizimle birlikte yol yürümesi, durmak yok yola devam demesi bizim için çok kıymetli” dedi.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL