SİYASET

Memleket Partisinden Şehitliğe ve Şehit yakınları derneğine ziyaret

Memleket Partisinden Şehitliğe ve Şehit yakınları derneğine ziyaret

Loading

Memleket Partisi Aksaray milletvekili adayı Tunca Tuncer ve Aksaray il Başkanlığı yönetimi Aksaray Şehit şehitliğini ziyaret ederek Şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Şehitlik ziyareti sonrası Aksaray Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

Memleket Partisi Aksaray milletvekili adayı Tunca Tuncer ve Aksaray il Başkanlığı yönetimi Aksaray Şehitliğini ziyaret ederek şehit mezarlarına karanfil bıraktı şehit mezarlarının başında şehitlere dua okudular. Daha sonrasında Şehitlik Anı defterini imzalayan Memleket Partisi Aksaray milletvekili adayı Tunca Tuncer ve Aksaray il Başkanlığı yönetimi Aksaray Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettiler.

Aksaray Şehit Aileleri dernek başkanı Hüseyin Koçak’ı ziyaret ederek Memleket Partisinin çalışmaları ve vizyonu hakkında bilgi verdiler. Memleket Partisi heyeti daha sonra Esnafları ziyaret ederek Esnaflardan Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve Memleket partisi Milletvekili Adaylarına destek istediler. Esnaflara Neden Muharrem İnce’ye destek vermeleri gerektiği hakkında bilgiler verdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL