SİYASET

Memleket Partisinde istifalar sürüyor

Memleket Partisinde istifalar sürüyor

Memleket Partisi Çorum Milletvekili adayı olan Soner Demir ve Olgun Çakar partilerinden istifa ederek İYİ Parti’ye geçti. CHP ye bir destek Memleket partisi Eski il Başkanı ve Memleket Partisinden 1. sıra adayı gösterilip daha sonra adaylığı Memleket Partisi Genel Merkezi Tarafından iptal edilen Murat Kavallı’dan geldi.

14 Mayıs seçilerine 9 gün kala Memleket Partisi’nden 2 milletvekili adayı daha istifa etti.

Çorum’dan aday gösterilen Soner Demir ve Olgun Çakar partilerinden istifa ederek Millet İttifakını destekleyeceklerini açıkladı.

Çorum’da seçim bürosu açılışına katılan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, seçim otobüsü üzerinden yaptığı konuşmasından iki vekil adayının Millet İttifakını desteklediğini duyurdu.

CHP ye bir destek Memleket partisi Eski il Başkanı ve Memleket Partisinden 1. sıra adayı gösterilip daha sonra adaylığı Memleket Partisi Genel Merkezi Tarafından iptal edilen Murat Kavallı’dan geldi.

Memleket Partisinden Aksaray 1 sıra milletvekili iken partisi tarafından vekillik adaylığı iptal edilen Memleket Partisi eski il başkanı Murat Kavallı Seçimlerde CHP Eski il Başkanı İyi Parti 2 sıra Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk’ü destekleme kararı aldığını belirtti.

Kavallı ” Bu seçimlerde Ali Abbas Ertürk’ü destekliyorum. Tüm dost ve arkadaşlarımın CHP Eski il Başkanı İyi Parti 2 sıra Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk’ü desteklemeleri isterim” diyerek CHP Eski il Başkanı İyi Parti 2 sıra Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk’ü desteklediğini belirtti.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL