SİYASET

İYİ Parti Adayı Karacaer “Bu seçimin gündemi, ekonomi, tramvay ve emeklidir”

İYİ Parti Adayı Karacaer “Bu seçimin gündemi, ekonomi, tramvay ve emeklidir”

Loading

İYİ Parti Adayı Tuğrul Karacaer, “Bu seçimin gündemi, ekonomi, tramvay ve emeklidir”
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer, 31 Mart Belediye seçimleri yaklaştıkça partilerde vaatlerini artırmaya başladılar. Bildiğiniz üzere vizyon projelerini ilk açıklayan İYİ parti ve Tuğrul Karacaer olmuştu.
İşin doğrusu vizyon projelerini açıklayan Tuğrul Karacaer diğer partileri de proje konusunda zorladı ve proje üretmeye sevk etti. Özellikle Tramvay – Sosyal Konut ve İyi Kart projesi ile öne çıkan İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer bu projelerin yapılabilir olacağını da örneklerle açıkladı.
İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan adayı Tuğrul Karacaer tüm projelerinin uygulanabilir projeler olduğunu belirtti.
İyi kart ile emekliye, öğrenciye ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara sahip çıkacaklarını söyleyen İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer, Emeklilere ayda 2500 ve dini bayramlarda 5000 TL. ikramiye vereceğiz.
Öğrencilere %50 ulaşım desteği ve ayda 1500 TL burs vereceğiz.
Orta öğretim öğrencilerine ücretsiz yemek vereceğiz.
İhtiyaç sahibi vatandaşlara ayda 2000 TL. nakdi yardım, doğalgaz ve su desteği diyerek yola çıkan Tuğrul Karacaer, bu projesini açıklarken tek şartın ihtiyaç sahibi olma kriteri olduğunu ifade etti. Emeklilerin Cumhur ittifakı sayesinde artık ülkemizde ihtiyaç sahibi durumuna düşürülmesini de eleştirerek emeklileri ekonomik krizden korumak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız.
Bu seçim döneminde iyi olan konu ise artık raylı sistemle ulaşımın yani tramvayın, ucuz konut gibi ihtiyaçların ve özellikle öğrencilere burs gibi konuların konuşulmasıdır diyen İYİ Parti adayı Tuğrul Karacaer, Raylı sistemlerden Aksaray Büyükşehir belediyesinden bahsetmesi sanki kendisini halkın gözünde 1-0 öne geçirdi. Evet bizce de artık raylı sistemlerin dümdüz ova olan Aksaray’da konuşulma zamanı geldi de geçiyor bile”dedi.
Emeklilerin durumunun vahim olduğunu ve emeklinin iktidar partisine ve ortağına oy vermeyeceğinbi de ve onları da cezalandıracağını söyleyen Karacaer, Emeklilerin durumu da bir o kadar içler acısı. 30 yıl çalışan emekli sonrasında 10 Bin liraya mahkum edildi. Bu adalet değil. Tabi ki belediyelerde bu konuda elini taşın altına koymalı ama şu parti 1000 vermiş bende 5 bin vereyim derseniz vatandaşta inandırıcılığınız kalmaz”dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL