Genel

İşimiz habercilik Bu böyle biline

İşimiz habercilik Bu böyle biline

Bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğdu. Yaptığımız haberlerden rahatsızlık duyanlar bir çift sözümüz var. İşimiz Habercilik kanunların yasaklamadığı her düşünceye saygımız olduğu gibi her bireyin her türlü tercihine de saygımız sonsuz. Tarafsız habercilik yapma çizgimizden sapmadan habere yorum katmadan yaptığımız haberlere konu olup rahatsızlık duyanlar da kusurumuza bakmasın. Eğer bir suç oluşmuş ise haberini yaparız. Haberi Yaparken de çamur at izi kalsın felsefesi ile değil oluşmuş olayı taraf tutmadan olduğu gibi takipçilerimize yansıtan haber yapma çizgimizden asla sapmadık sapmayız.

Bu zamana kadar yaptığımız haberleri hiçbir siyasi parti veya kişi ile bağdaştırmadık. Amacımız hiçbir zaman kişilerle uğraşmak olmadı. Her dönemde A partisi olsun veya B partisi olsun gördüğümüz her yanlışı siz değerli okuyucularımız ile paylaştık. Yeri geldi birçok dava geçirdik ve bütün bize açılan davaları da kazandık. Her haberi titizlikle inceledik elimizden geldiğince araştırdık ve haber sitemizde yayınladık. Buna rağmen bazı haberlerimizi yine de iddia ediliyor diye yazdık ve ilgili kurum ve kişilere cevap hakkı tanıdık. Cevap verenleri hiçbir düzeltme yapmadan tekrar yayınladık.

İyi haberler yaptığımızda alkışlayanlar taraf oldukları veya çıkarları olan kurum ve kişileri eleştirdiğimizde tehdit ve hakaret ettiler . Dijital Habercilik yapan haber sitesi olarak yereli ilgilendiren haberlere yer verirken ulusal basını ilgilendiren haberleri de sitemizde yer vermek için tüm ilişki ve imkanlarımızı sonuna kadar kullandık. Çoğu zaman yaptığımız yerel haberler için kıyaslamaya ve doğal olarak devamında yine çok çeşitli hakaretlere maruz kaldık.

Kendimizi ve yaptığımız işin ne kadar zor ve meşakkatli olduğunu anlatmaya çalıştık olmadı, belgeleriyle ispat etmeye çalıştık olmadı. Bizler haberciliğe gönül veren kişiler olarak işimizi her daim en iyi şekilde yapmaya devam ettik ve edeceğiz.

Bir fırıncıya neden ekmek satıyorsun, bir manava neden sebze satıyorsun vs. denilemeyeceği gibi bize de neden haber yapıyorsunuz gibi akıl ve mantık dışı sorular sorulamaz. İşimiz habercilik biz işimizi mükemmel şekilde yapmanın derdindeyiz.

Yaptığımız haberlerde bize böyle mesnetsizce saldıran bizi veya bizi destekleyen kişi ve yorumlara hakaret ve tehdit eden şahıslar hakkında her zaman yaptığımız gibi haklarında adli mercilere gerekli suç duyurularını yaparak en ağır cezaları almaları için davalar açtık ve açmaya devam edeceğiz. Devletimiz bu zamana kadar bize tehdit küfür ve hakaret etmek suretiyle saldıran kişileri cezasız bırakmadı. Bilinsin ki kendi şahsi çıkarlarını korumak adına tehdit ve hakaret eden herkes adalet önünde hesap verecektir. Bizleri böyle insanlığa yakışmayan davranışlarla durdurama çabanız beyhudedir bilesiniz.

İLKHAVADİSGAZETESİ olarak kapımız kanunların müsaade ettiği her görüşten her inançtan her düşünceden kişilere sonuna kadar açıktır demli bir çay ile her zaman sizlerle bir arada olmaktan, bizleri üslubunca eleştirmenizden, bizlere sağlayacağınız her katkıdan onur duyarız.

Mesele aynı fikirlerde olup anlaşmak değil. Mesele farklı fikirlerde olup birbirine saygı duyabilmektedir. 

Kamu oyuna saygı ile duyurulur.

İzzet Tınmaz

https://ilkhavadisgazetesi.com İmtiyaz Sahibi

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL