ASAYİŞ

İnternetten aldığı Arabayı Teslim almaya gitti Cenazesi geldi

İnternetten aldığı Arabayı Teslim almaya gitti Cenazesi geldi

Loading

İnternetten beğenip kaporasını ödediği aracı almak için Ankara’ya giden ancak dolandırıcılar tarafından öldürülen 2 çocuk babası Hüseyin Angı’nın cenazesi, Şırnak’ın Cizre ilçesinde gözyaşları arasında defnedildi.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde muhasebeci olarak çalışan 2 çocuk babası Hüseyin Angı, hasta olan çocuğunu Diyarbakır’a tedaviye getirip götürmek için internetten beğenip 2 bin lira kaporasını ödediği aracı almak için uçakla Ankara’ya gitti. İddialara göre Ankara’da havalimanından kimliği belirsiz kişiler tarafından alınan Angı’dan haber alamayan ailesi polise başvurup, çocuklarından haber alamadıklarını söyledi. Aile Cizre Cumhuriyet Savcılığına da suç duyurusunda bulundu.

Ankara’da tanıdıkları vasıtası ile oğullarını bulmaya çalışan Angı ailesine acı haber gece saatlerinde geldi. İnternet üzerinden beğendiği aracı almak için gittiği Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde kimliği belirsiz kişiler tarafından cebindeki 40 bin TL gasp edilen Angı’nın silahla vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. İki çocuk babasının ölüm haberi hem Angı ailesini hem de Cizre halkını üzüntüye boğdu. Ankara’dan cenazesi dönen Hüseyin Angı, Cizre’de Nuh Nebi Camii’nde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası defnedilmek üzere Asri Mezarlığına götürüldü.

Cenaze defin sonrası olay ile ilgili açıklama yapan Hüseyin Angı nın kardeşi Ahmet Angı, Ağabeyinin dolandırıcı çetesi tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Ahmet Angı, “Sabah erken saatlerde ağabeyimi havalimanından ben uğurladım Ankara’ya. İnternetten daha önce beğendiği aracı almak için 2 bin TL ödemişti ve üzerinde de 40 bin TL nakit para vardı. Ankara’ya indikten sonra bir diğer ağabeyim Sait ile görüntülü olarak konuştu ve Ankara’ya vardığını söyledi. Ankara’da havalimanında görüştüğü adamlar tarafından alındıktan sonra bir daha kendisinden haber alamadık. Haber alamayınca savcılığa ve emniyete kayıp başvurusunda bulunduk. Gece saat 22.00 civarında da ağabeyimin ölüm haberini aldık” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL