ASAYİŞ

iki sapık yarı çıplak süçüstü yakalandı

iki sapık yarı çıplak süçüstü yakalandı

Loading

12 yaşındaki kıza cinsel taciz eden İki Sapık jandarma ekiplerinin düzenlediği baskında yarı çıplak yakalandı.

Bartın/Merkeze bağlı köyde , 29.09.2023 günü akşam sıralarında 12 yaşındaki kız çocuğunun kaybolduğunu beyan eden baba, Jandarma ekiplerine müracaat ederek 12 yaşındaki kız çocuğunun kaybolduğunu ihbar etti.

Bartın  Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT ekipleri yaptıkları 12 saatlik detaylı araştırma sonucunda kayıp kız çocuğunun  2 erkek ile birlikte Bartın/Merkez/Çaydüzü Mahallesinde bulunan metruk bina içerisinde oldukları tespit etti.

Adresi belirlenen metruk bina Jandarma ekipleri tarafından çepeçevre sarılarak bina içerisi ve çevresinde yapılan kontrolde kayıp olarak aranan 12 yaşındaki kız çocuğu çocuk ile birlikte 61 yaşındaki S.K. isimli erkek ile  24-yaşındaki Ö.Ç. isimli erkeği yarı çıplak halde yakaladı.

61 yaşındaki S.K. isimli erkek- ve 24-yaşındaki Ö.Ç. isimli Erkek Jandarma ekipleri tarafından 12 yaşındaki kız çocuğu ile birlikte ifadeleri alınmak üzere Bartın  Merkez Jandarma Karakol Komutanlığına götürüldü.

61 ve 24 yaşındaki iki erkek 12 Yaşındaki Kıza defalarca Cinsel istismarda bulunmuş.

Mağdur 12 yaşındaki kız çocuğu Jandarma’da Çocuk psikologları gözetiminde verdiği ifadede 61 yaşındaki S.K. isimli erkek ile 24 yaşındaki Ö.Ç. isimli erkeğin kendisine cinsel istismar da bulunduklarını söylemesi üzerine S.K ve Ö.Ç gözaltına alındı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL