RESMİ KURUM HABERLERİ

Eski Şarköy Kaymakamı Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atandı.

Eski Şarköy Kaymakamı Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atandı.

Loading

Aksaray il özel idaresi genel sekreterliğine vali yardımcısı hakan Kılınçkaya atandı

Tekirdağ Şarköy Kaymakamı olarak görev yapan ve Aksaray Vali Yardımcılığı görevine atanan Hakan Kılınçkaya, Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atandı.

HAKAN KILINÇKAYA KİMDİR ?

15.11.1969’ da Niğde’nin Ulukışla ilçesinde doğdu.

1994 yılında Antalya Kaymakam Adayı olarak göreve başladı.

1996 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından 8 ay süre ile İngiltere’ye mesleki inceleme ve staj programı için gönderilen Hakan KILINÇKAYA,

Aksaray-Ortaköy, Kütahya-Hisarcık Kaymakam Vekillerinden sonra

Sarız, Karaçoban, Bitlis Vali Yardımcılığı, Gülnar, Bünyan Payas’ta Kaymakamlık yaptı.

Yine Bünyan’a bağlı Tuzhisar Kasabasındaki Bulvara yaptığı başarılı çalışmalar sebebiyle 2009 yılında Belediye Meclisinin aldığı bir kararla Hakan KILINÇKAYA Bulvarı adı verilmiştir.

2010 yılında Kayseri Valisi, yaptığı örnek ve başarılı projeler nedeniyle “Yılın Kaymakamı” olması hususunda Türk İdareciler Derneğine teklifte bulunmuş, TİD teşekkür Belgesiyle taltif edildi.

2012 yılında Bünyan Belediyesi Büyüktuzhisar Belediye Meclislerinin almış olduğu karar ile Fahri Hemşehrilik beratları verildi.

Görev yaptığı Valiler tarafından çok sayıda takdir ve teşekkür belgesi ile onurlandırıldı.

Çalıştığı İl ve İlçenin sivil toplum kuruluşlarından çeşitli ödüller aldı.

Avrupa Birliği konularında inceleme ve araştırma yapmak üzere Belçika-Bürüksel’ de çalışma ziyareti, Hollanda’da Lahey ve Rotterdam Kentleri ile İtalya’da Cividale Kentinde incelemelerde bulundu.

Son olarak Gelibolu Kaymakamı olarak görev yapan, Hakan KILINÇKAYA, 1.sınıf Mülki İdare Amiridir.20.08.2021 tarihli, 2021/412 sayılı Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi ile Şarköy Kaymakamı olarak atandı. Son olarak Aksaray Vali Yardımcılığı ve Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atandı.

Hakan KILINÇKAYA, Evli ve 2 erkek çocuk babasıdır.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL