Genel

Dürüst bürokratlar baş tacım derdim SAHTEKARLAR İLE

Dürüst bürokratlar baş tacım derdim SAHTEKARLAR İLE

İzzet TINMAZ  / Gazeteci – Yazar

Aksaray’da Bürokratların bir kısmının değişim vakti gelmiş gibi görünüyor. Dürüst Çalışan bürokratlar baş tacımızdır. Bizim derdimiz SAHTEKARLAR İLE bu böyle biline.

Bence çok çalışıyor gibi görünen ile gerçek çalışan bürokratlar yakın zamanda emeklilik planları yapmaya başlamalılar. Ummadıkları taş başlarını belaya sokar. SAHTEKÂRLAR maskelerini elbet bir gün düşüreceklerdir. Günler önce Bürokratların bir kısmında DEPREM OLACAK derken zamanın yakınlaştığının sinyalini verdim sanırım.

Hiçbir yolsuzluk cezasız kalmamıştır. Ne kadar saklansa da vicdanının sesini dinleyip gördüklerini dillendirenler çıkacaktır.

Arkasında ne kadar büyük güç olsa da bir gün bir gazeteci çıkar gördüklerini bir bir anlatır. Ya da kurum dışından bir şahıs çıkar şahit olduğu olayları anlatmaya başlar. İşte o an yaptığı yanlışlar lodosa yakalanmış gemiye vuran dalgalar misli suratına şamar gibi vurmaya başladı mı ya ihraç edilir ya da emekliye ayrılması için baskı yapılır. Kısacası ya işini layıkıyla yapacaksın ya da amirlerini kandırmaktan vaz geçeceksin. Eğer BECERİKSİZSEN marifetli imiş gibi göz boyamayacaksın.

Hazır YAŞA TAKILANLAR ile ilgili yasa çıkmış iken bence en iyisi EMEKLİ OLMAK.

Bazı işlerde bol bol fotoğraf çekip sosyal medyada paylaşmak ve birilerine bir şeyler kanıtlama derdiyle dertlenmek basit suçunu örtme manevraları olduğunu her amir çok iyi bilir.

Sözün Özü SEN EMEKLİLİK SEÇENEĞİNİ SEÇ BENCE gazeteciler ile mahkemelik olmak bazen ters teper adaletin bilezikleri EMEKLİLİK İKRAMİYESİ Olarak Dinlenme tesislerinde yıllarca konaklatır.

Dediğim gibi en iyisi Birilerine ATTIĞIN İFTİRA İÇİN ÖZÜR DİLE.

Emeklilik işlemlerine bir an önce başla. Mahkemede 2 şahit yeter derler şahit sayısı 4 ise bayağı sıkıntı var demektir.

Yakında isminle hitap edeceğim bürokrat kardeşim En İyisi SEN EYT KANUNUNDAN YARARLAN.

Unutmayın KUSURSUZ PLANLANMIŞ SUÇ YOKTUR.

Kalın Sağlık ile 

İzzet Tınmaz / Gazeteci – Yazar 

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL