SİYASET

CHP Belediye Başkan Adayı Demir’e Destek Artıyor

CHP Belediye Başkan Adayı Demir’e Destek Artıyor

Loading

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir’e Destek Artıyor

CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Aksaray Belediye Başkan adayı Pelinsu Yıldırım Demir, seçim kampanyası kapsamında esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Cumartesi günü gerçekleştirilen ziyaretlerde Yıldırım Demir’e,CHP Kırşehir Milletvekili Metin İlhan ve Yurt İçi Örgütlenme Koordinatörü Ali Abbas Ertürk eşlik etti. CHP teşkilatından isimlerin yanı sıra, eski DYP milletvekili Mahmut Öztürk’te Pelinsu Yıldırım Demir’in yapmış olduğu ziyaretlerde CHP teşkilatına eşlik etti.

MAHMUT ÖZTÜRK’DEN PELİNSU YILDIRIM DEMİRE DESTEK “MESLEĞİ LİYAKATLİ HİZMETE, KARAKTERİ DE DÜRÜST HİZMETE GAYET UYGUN”

Mahmut Öztürk vatandaşlar ile görüşmelerinde vatandaşlar ilk olarak “Beni tanıyor musunuz, biliyorsanız nasıl biliyorsunuz” sorusunu yöneltti. Öztürk, tanıdığını ve iyi bildiğini ifade eden vatandaşlara “ Ben hayatım boyunca haram sofraya oturmadım. Siyaseti hep dürüstlükle yaptım. Türkiye’de özellikle Aksaray’da siyaset yapmak çok zordur. Siz dürüst bir siyasetçi olarak, siyaset yapmak için kötüden izin almak zorunda kalırsınız. Ben ise hiçbir zaman kötülerden izin almadım. Şimdi beni nasıl biliyorsanız Pelinsu kızımı da aynı bilin. Pelinsu Yıldırım Demir genç ve liyakatli bir aday. Zalime boyun eğmez, sizlerin ezilmemesi için elinden geleni yapar. Mesleği liyakatli hizmete, karakteri de dürüst hizmete gayet uygun. Aksaray’ın kasasını, belediyesini emanet edebileceğiniz en doğru adres. Pelinsu kızım Aksaray’a hizmet için çıktığı yolda yalnız değil. Bende arkasındayım. Sizlerden genç kardeşim için destek istiyorum” ifadelerine yer verdi.

ALİ ABBAS ERTÜRK “ KEFİL OLMADIĞIM İNSANIN YANINDA GEZMEM, PELİNSU KARDEŞİME HER KONUDA KEFİLİM”

Genel seçimlerde CHP Milletvekili adayı olan il başkanlığı ve adaylığı döneminde, Aksaray’da devleti zarara uğratan isimlerin yolsuzluklarını meydana çıkartması ile tanınan ve vatandaşlar tarafından sevilen, şimdi ise CHP Yurt içi örgütlenme koordinatörü olarak genel merkezde görev yapan Ali Abbas Ertürk, Kırşehir MilletvekiliMetin İlhan ile birlikte ziyaretlere eşlik etti.

Ali Abbas Ertürk ziyaretler esnasında yapmış olduğu konuşmada “ Genel seçimlerde olmadı lakin yerel seçimlerde Aksaraylı vatandaşlarımız gerekeni yapacaktır. Biz her zaman halkın çıkarlarını gözeten, Aksaray’ın maddi manevi çıkarlarını düşünen bir siyaset yaptık. Pelinsu Yıldırım Demir sizler için yapmış olduğum mücadelede il başkan yardımcısı olarak hep yanımdaydı. 10 seneyi aşkındır Cumhuriyet Halk Partisinin her kademesinde görev alan Pelinsu Yıldırım Demir bu seçimlerde en doğru aday olarak genel merkezimiz ve Aksaray parti teşkilatımızın onayı ile aday gösterildi. Aday gösterilmesinde en büyük etken ise Belediye başkanlığı makamında sizlere en iyi, en dürüst hizmeti liyakatle getirecek olmasıydı. Bizim parti olarak inancımızın tam olduğu adayımıza sizlerin de inancı tam olsun. Ben her konuda Pelinsu kardeşime kefilim. Kefil olmayacağım kişinin yanında da gezmem.  Bugün burada Pelinsu Yıldırım Demir ile birlikte sizlerden destek istiyorsam bilin ki sizler için en doğru adaydır. Aksaray’ın hizmet anlamında kaybettiği 20 seneyi telafi edecek, kısa sürede sizleri hak ettiğiniz hizmete kavuşturacaktır. Hepinizden Pelinsu Yıldırım Demir’e destek istiyorum. Çocuklarınızın geleceği için bu destek şart” dedi.

ESNAF “ PELİNSU BAŞKANA DESTEĞİZ”

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve beraberinde bulunan heyet esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşırken yaşanan diyaloglarda vatandaşlar “ Pelinsu Başkanımızı karşımızda görmek bizi çok mutlu etti. Bizler artık bizden birinin yönetimde olmasını istiyoruz. Alamadığımız hizmetlere bizi kavuşturacağına inandığımız tek aday Pelinsu Yıldırım Demir.  Samimiyetini ve dürüstlüğünü yüzünden okuyabiliyoruz. Bizlere tepeden bakan, konuşmaya bile tenezzül etmeyen yöneticilerden çok usandık. Diğer partiler hep birbirinin aynısı. Biz artık tek alternatif olarak CHP’yi görüyoruz. 31 Martta sandıkta tercihimiz Pelinsu Yıldırım Demir’den yana. Doğrusu Pelinsu” diyerek desteklerini belirttiler.

“GÖSTERİLEN İLGİ VE DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Ziyaretlerin ardından bir açıklama yapan Pelinsu Yıldırım Demir, “Parti Meclisi Üyesi ve Yurt İçi Örgütlenme Koordinatörümüz Ali Abbas Ertürk, Kırşehir Milletvekilimiz Metin İlhan, önceki dönem Milletvekilimiz Mahmut Öztürk, İl Başkanımız Bilal Özdemir, önceki dönem İl Başkanlarımız Doğan Koşar ve Hacı Ali Keleş, belediye meclis üyesi adaylarımız, il genel meclis üyesi adaylarımız ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi adayı Pelinsu Yıldırım Demir, sahada doğrudan vatandaşlarla temas kurarak seçimlerdeki iddiasını sürdürüyor. Kampanya sürecindeki bu etkin ziyaretler, seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Aksaray’da ki siyasi atmosferi daha da canlandırıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL