ASAYİŞ

Çaldıkları İle polise Suç Üstü Yakalandı

Çaldıkları İle polise Suç Üstü Yakalandı

Loading

Aksaray merkez Paşacık Mahallesi 1687 Sokak bulunan ikamette meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili 1 kişi olay yerinde çaldığı eşyalar ile suçüstü yakalanarak adalete teslim edildi.

Olay 06.12.2019 günü saat:22.00 sıralarında meydana geldi. Paşacık Mahallesi 1687 ikamet eden Sokak Yusuf K. misafirlikten ikametine geldiği esnada ikamet içerisinde şüpheli şahıs ile karşılaştığını, şahsı ikamet bahçesinde kovaladığını  belirterek  ihbar ile polisten yardım istedi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi ve Aksaray Asayiş müdürlüğü hırsızlık ve gasp büro amirliği ekipleri kısa zamanda belirtilen adrese gitti. İkametin etrafını saran polis ekipleri İkametin bahçesinde çok sayıda hırsızlıktan kaydı bulunan Murat S. (27) isimli şahsı bahçede saklanırken yakaladı. Yakalanan şahısın olay yerinde yapılan üst aramasında ikametten çaldığı 100 TL, 1 adet erkek kol saati ve kuru sıkı tabanca ele geçirildi.

Aksaray İl Emniyet müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü Hırsızlık ve Gasp Büro Amirliği ekipleri İkamette yaptıkları incelemede İkamete balkon penceresi zorlanarak girildiğini tespit etti. Hırsızlık şüphelisi Murat S. (27) isimli şahıs Emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından 07.12.2019 günü İkametten Hırsızlık Konut Dokunulmazlığı ihlal ve  3 ayrı evden hırsızlık dosyası ile adli mercilere sevk edildi ve Tutuklandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL