ASAYİŞ

Çakma kokoreççi araçları kaldırıldı

Çakma kokoreççi araçları kaldırıldı

Loading

Kokoreç, adı altında kurulan, ancak kokoreç dışında her şeyi satan bazı, kokoreççi araçları Aksaray Belediyesi tarafından gün içerisinde, çekici marifetiyle kaldırıldı.

Aksaray Halkının büyük rahatsızlık duyduğu, sadece üzerinde kokoreççi yazan ancak, kokoreç yerine, esrar, uyuşturucu hap, kokain, başta olmak üzere her türlü şeyi sattığı iddia edilen, sahte kokoreç araçlarından bazıları, gün içerisinde, Aksaray Belediyesi zabıta ekiplerinin başarılı çalışmaları sonucunda kaldırıldı.

Özellikle okul yakınlarında bulunan, bu kokoreç arabalarının Aksaray’da mantar gibi çoğalması uzun süreden beri çevrelerindeki, okul yetkililerini ve öğrenci velilerini rahatsız ediyordu. Haber sitelerine de, konuyla ilgili çok sayıda şikâyetler gelmekte idi.

Vatandaşların şikayetlerine duyarsız kalmayan Aksaray Belediyesi, dün sabah saatlerinde, Kokoreç faaliyeti sürdürmek maksadıyla  kurulan, ancak, kokoreç satmak yerine, uyuşturucu, hap ,hatta kadın ticareti bile yaptıkları iddia edilen, ve atıl halde, içerisinde üç beş kişinin oturmaktan başka bir hareketi olmayan kokoreç araçları, Aksaray Belediyesi Zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kaldırıldı.

Aksaray halkı bu ve benzeri atıl kokoreççilerin tamamının kaldırılmasını, sadece, gerçekten vatandaşa kokorecin tadını, tattıran ve kokoreç satışı yapan kokoreç araçlarının kalmasını istediklerini söylediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL