ASAYİŞ

Bu haber halkı korku ve paniğe sürüklemek suçu değil mi

Bu haber halkı korku ve paniğe sürüklemek suçu değil mi

Loading

Bu haber halkı korku ve paniğe sürüklemek suçu değil mi

Aksaray Valiliği ve Aksaray İl sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından açıklama yapılmaması durumunda haber yapılmaması konusunda kesin yayın yasağı olduğu halde bu yayın yasağını umursamadan haber yapan Gazeteci Armağan Şen Resmi makamlara adeta kafa tutarcasına yine bir skandala imza attı.

Resmi makamların teğit etmediği yani TEĞİDE MUHTAÇ Bilgiler ile Aksaray halkına “ kendi yaptığım araştırmalar”  ile diyerek haber yapan Armağan şen, kendine ait haber sitesinden yayın yasağını deldiği  , Korona Virüs Aksaray İçin Tehlike Çanı Çalıyor

Başlığı ile kendi haber sitesinde yayınladığı haber metni şöyle:

Türkiye’de Durum Buİken Aksaray’da Son Durum Nedir?

Küresel Korona Virüs Salgınının ülkemizde görülmesininardından birçok mecrada bir takım kişilerce yalan yanlış bilgiler ile Aksarayhalkını tedirgin edici rakamlar paylaşılarak gerçek dışı bilgilere yerverdiler. Aksaray’da yetkililerde bir bilgilendirme açıklaması yapmayıncayurttaşlarda sosyal medyada yayınlanan yalan bilgilere inanmaya başlarken,Aksaraylı yurttaşların tedirginliği bir nebze daha artmaya başladı.

İşte Aksaray’da VakaaSayısında Son Durum

11 Mart tarihinde Türkiye’de Küresel Korona Virüs Salgınıilk vaka sayısı açıklanırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından gün günvaka sayısı ve son durumlar paylaşılmaya başlandı. 2 aylık süre zarfında ise SağlıkBakanı Fahrettin Koca tarafından birçok il için önemli mesajlar verilerek altıçizildi. Aksaray Belediyesi başta olmak üzere Aksaray İl Sağlık Müdürlüğüyetkilileri tarafından uygulanmayan önlemler ve Kızılay Aksaray Şubesitarafından Ramazan ayında basiretsizce yapılan yardım çalışmaları sonucunda Aksaray’davaka sayısı bir anda artmaya başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan normalleşmesüreci sonrasında Aksaray’da yetkililer tarafından alınamayan tedbirlersonrasında vaka sayıları son 3 günde bir anda artışa geçtiği hasta kayıtlarıile doğrular niteliğinde.

1 Günde 7 Vakaa

68 Saat Haber Merkezinden Armağan Şen tarafından yapılanaraştırmalar sonucunda Aksaray’da vaka sayısı son 3 günde ciddi anlamda artışsağlarken, başta Aksaray İl Sağlık Müdürlüğü olmak üzere hiçbir yetkili kurumve kuruluşun uyarı ve bilgilendirme açıklaması yapmaması akıllarda ise farklısoru işaretlere neden oluyor.

Öte yandan Gazeteci Şen’in yaptığı araştırmalar sonucundaAksaray’da bir günde 7 yurttaşta Covid-19 Korona Virüsü testinden pozitif çıkmasıise durumun vehametini adeta gösterir şekilde.

Gençler Dikkat!!!

Aksaray’da bir günde 7 yurttaşa Covid-19 Korona Virüsütestinden pozitf çıkması Aksaray için tehlike çanlarının çaldığı açıkçagözlemlenirken, özellikle gençlerin Covid-19 ile karşılaşması ise SağlıkBakanlığı tarafından yapılan uyarıların hiçe sayıldığı ortaya konmakta. Özel Haber: Armağan ŞEN – GERÇEK HABERGAZETESİ

Aksaray Valiliği ,İl Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Savcılığının derhal harekete geçerek, gerçeği yansıtmayan vaka sayısı haberi ile ilgili bu gece işlem yapması bekleniyor.

Kaldı ki daha önce Haber siteleri tarafından yapılan vaka sayıları ile ilgili haberlere istinaden, basın mensupları, halkı korku ve paniğe sürüklemek suçlarından, savunmaları alınma üzerek, sorgulanmaya anında alınmışlardı.

O günlerde vaka sayıları, yetkili kurumlardan yayınlamadığı sürece, yayın yapmanın yasak olduğu hatırlatılmış ve halkı korku ve paniğe sürüklemek suçundan haklarında işlem yapılmıştı. Yasak olmasına rağmen, Armağan şen, kendine ait haber sitesinden:”

Gelişmeleri bekleyip konu hakkındaki gelişmeler hakkında bilgilendireceğiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL