Genel

Bu Babanın feryadına kulak verin

Bu Babanın feryadına kulak verin

Loading

13 yaşındaki kızı 5 yıl önce kalbi durunca beynine oksijen gitmemesi sonucu yatağa mahkûm oldu. Baba kızının tedavisi yardımseverlere ve devlet büyüklerine çağrıda bulundu “ Çocuğumun çaresizce ölmesini istemiyorum. “

Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde, Medine Sakin (13) 5 yıl önce kalbi durunca beynine oksijen gitmemesi sonucu yatağa mahkûm oldu. Bahattin Sakin kızının tedavisi için kök hüre nakli yapılması gerektiğini belirterek, “Doktorlar çocuğumun kök hücreye uygun olduğunu ve tedavisinin yapılabileceğini söylediler. Ancak söylenen meblağlar çok yüksek. Çocuğumun çaresizce ölmesini istemiyorum” dedi. Çayırova’da yaşayan Bahattin ve Emine Sakin çiftinin çocukları Medine Sakin, 8 yaşındayken öksürük, ateşlenme gibi sağlık şikayetleri üzerine Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Medine’ye kalp yetmezliği teşhisi konuldu.

Yaklaşık 3 ay sonra evde kalbi duran Medine tekrar hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan müdahalelerin ardından hayata döndürülen Medine, beynine oksijen gitmediği için beyni hasar gördü. Medine yatağa mahkûm kaldı. Medine şu an yaşadığı böbrek ve mide sıkıntısı nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL