ASAYİŞ

Basın Mensuplarına Bıçaklı sopalı saldırı 1 ağır 4 yaralı

Basın Mensuplarına Bıçaklı sopalı saldırı 1 ağır 4 yaralı

Loading

Aksaray merkez Bediüzzam caddesi Piri Mehmet Paşa çarşısı içerisinde bulunan Koç Ajans isimli iş yeri sahipleri Aynı çarşıda bulunan nalbur dükkanı işletmecisi Baba oğulun sapalı ve bıçaklı saldırısı sonucu üç basın mensubundan birisi ağır olmak üzere bıçak ve sopa darbeleri ile yaralandı. İş hanında bulunan bir kişi de kavga esnasında yaralandı

Olay Akşam saatlerinde Aksaray merkez Hamidiye Mah. Bediüzzam caddesi (Eski Sanayi Cad.)  Piri Mehmet Paşa çarşısı içerisinde bulunan iş hanı içerisinde meydana geldi.

Görgü tanıklarından alınan bilgilere göre;  Olay Akşam saatlerinde Aksaray merkez Bediüzzam caddesi Piri Mehmet Paşa çarşısı içerisinde bulunan iş hanı içerisinde Basın mensubu Sinan Koçun işletmeciliğini yaptığı KOÇ AJANS isimli iş yeri koridorunda meydana geldi. Aynı çarşı içerisinde Nalbur Dükkanı işletmeciliği yapan Tahir Balcıoğlu ve oğlu M. Ali Balcıoğlu KOÇ AJANSIN bulunduğu koridorlarda sigara izmaritlerinin bulunduğu gerekçesi ile KOÇ AJANS sahipleri Basın mensupları Sinan KOÇ , Mehmet KOÇ ve Harun KOÇ ile  tartışmaya girdi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Nalbur Dükkanı işletmeciliği yapan Tahir Balcıoğlu ve oğlu M. Ali Balcıoğlu bıçak ve sopa ile KOÇ AJANS sahipleri Basın mensupları Sinan KOÇ , Mehmet KOÇ ve Harun KOÇ’a saldırdı. Çıkan kavgada Basın mensupları Sinan KOÇ , Mehmet KOÇ ve Harun KOÇ ve Hidayet KOÇ  çeşitli yerlerinden bıçak ve sopa darbeleri ile yaralandı.

Yaralılar Olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Kavgada yaralanan Basın mensupları Sinan KOÇ , Mehmet KOÇ ve Harun KOÇ ve Hidayet KOÇ ‘un sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi.

Güncelleme: 30.09.2023  / SAAT : 23:55

Harun, Mehmet ve Hidayet Koç Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından  Ankara Gazi Hastanesi ve Etlik Şehir Hastanesine Sevkleri Yapıldı.

Koltuk altından ve sırt bölgesinden bıçak darbeleri alan Sinan KOÇ  Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde geçirdiği bir dizi başarılı ameliyat sonrası yoğun bakım ünitesine alındı. Sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL