ASAYİŞ

Balık tutmaya gitti BOĞULDU

Balık tutmaya gitti BOĞULDU

Loading

Ailesi tarafından 2 Gündür haber alınamayan 65 yaşındaki adamın barajda balık tutmaya gittiği ve baraj suyuna düşerek boğulduğu anlaşıldı.

Balık tuttuğu sırada baraja düşen bir vatandaş boğularak hayatını kaybetti. Talihsiz adamın cansız bedeni yükselen baraj seviyesiyle İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ( AFAD ) balık adam ekiplerince botla karaya çıkarıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay Kastamonu-İhsangazi karayolu üzerinde bulunan Karaçomak Barajı’nda meydana geldi. Eşi Konya’da kanser tedavisi gören 65 yaşındaki Fatih Küçük, otomobili ile Kastamonu-İhsangazi karayolu üzerinde bulunan Karaçomak Barajı’balık tutmaya baraja gitti. Barajın en sığ noktasına giden Fatih Küçük, balık tuttuğu sırada dengesini kaybederek suya düştü ve hayatını kaybetti.

2 Gün haber alamayan Şehir dışındaki yakınları komşularını arayarak yardım istediler.

İki gün boyunca Fatih Küçük’ten haber alamayan ailesi, durumu Kastamonu’da oturan komşularına bildirdi. Bunun üzerine Fatih Küçük’ün balık tutmaya gittiği Karaçomak Barajı’na giderek kontrol etti. Kısa süre sonra 65 yaşındaki Fatih Küçük’e ait aracın yol kenarında olduğunu gören komşuları, yaşlı adamı aramaya barajın etrafında başladılar. Kısa süre sonra bir insan cesedinin barajın uç noktasında su yüzeyinde gören komşuları olayı jandarmaya bildirdi. Jandarma ekipleri olay yerine ulaştıklarında cesedin çıkartılması için AFAD ekiplerine haber verdi. Fatih Küçük’e ait olduğu belirlenen cansız erkek bedenini  sudan çıkartan AFAD Su üstü ekipleri daha sonra olay yeri savcısının incelemesinin ardından yaşlı adamın cansız bedeni cenaze aracına konarak otopsi yapılmak üzere Kastamonu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL