ASAYİŞ

Aydınlatma direğine Otomobil çarptı 1 kişi şehit oldu 1 kişi yaralandı

Aydınlatma direğine Otomobil çarptı 1 kişi şehit oldu 1 kişi yaralandı

Loading

Aksaray merkez Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde meydana gelen kazada (23) yaşındaki jandarma uzman çavuş Koray Dursun yönetimindeki 68 ah 911 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak orta refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil takla attı. Kazaya tanık olanların haber vermesi üzerine kazanın olduğu yere polis, itfaiye, Afad ve sağlık ekipleri sevk edildi.

kazada sürücü kazada (23) yaşındaki jandarma uzman çavuş Koray Dursun ile araçta bulunan (20) yaşındaki Elif.T.  kaza yerine sevk edilen ambulanslarla Aksaray eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan jandarma uzman çavuş Koray Dursun doktorların tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kazada hayatını kaybederek şehit olan (23) yaşındaki jandarma uzman çavuş Koray Dursun için ilk tören Aksaray il jandarma komutanlığında yapıldı. Şehidin naşı Kızılcahamam Muşama (olucak) köyüne gönderildi.

kazada hayatını kaybederek şehit olan (23) yaşındaki jandarma uzman çavuş Koray Dursun ikindi namazına müteakip Kızılcahamam Muşama (olucak)köyünde defnedilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL