ASAYİŞ

Asayiş uygulamaları suçluların kabusu oluyor

Asayiş uygulamaları suçluların kabusu oluyor

Loading

Son günlerde Aksaray il Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin farklı noktalarında gün aşırı yapılan, Asayiş uygulamaları vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanıyor. Asayiş şube müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamalardan  suçlular oldukça rahatsızlar.

Aksaray il Emniyet Müdürlüğü Asayiş şube müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamalar sayesinde Aksaray’da suç oranında ciddi azalma görülüyor. Şehrin farklı noktalarında Asayiş şube müdürlüğü ekipleri tarafından gün aşırı yapılan uygulamalar suçluların kâbusu olmaya başladı. Özellikle alkollü araç kullanan sürücüler, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanan müptezeller, aracında silah bulunduran magandalar Asayiş şube müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulamalardan oldukça rahatsızlar.

Aksaraylı vatandaşlar bu uygulamanın sürdürülmesi konusunda ısrarcı olduklarını her uygulama noktasında polis ekiplerine söyleyerek memnuniyetlerini belirtiyorlar.

Polis yetkilileri gün aşırı yapılan uygulamaların süreceğini belirterek “ Aksaray güvenli yaşanılan bir şehir. Suçlular ile mücadelemiz gece gündüz devam edecek.” Diyerek suç ve suçlular ile mücadelelerinin süreceğini belirtti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL