ASAYİŞ

Anaokulu öğretmeni erkek arkadaşını rehin aldı

Anaokulu öğretmeni erkek arkadaşını rehin aldı

Loading

Aksaray Merkez’de anaokulunda öğretmenlik yapan bir bayan öğretmen erkek arkadaşını evde rehin aldı. Evden gelen gürültüler üzerine komşuları olayı polise bildirdi. Kısa sürede Aksaray Merkez Küçük Bölcek Mahallesi Şehit Muhsin Tuğrul Caddesi üzerinde bulunan apartmanın 4’üncü katına Asayiş ekipleri, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri itfaiye ekiplerinin yardımıyla merdiven ile apartmanın 4. Katına çıkarak Öğretmen ile rehine pazarlığı yaptı. İkna edilen anaokulu öğretmeni rehin aldığı erkek arkadaşını bıraktı.

Rehine olayı akşam saatlerinde Aksaray Merkez Küçük Bölcek Mahallesi Şehit Muhsin Tuğrul Caddesi üzerinde bulunan apartmanın 4’üncü katında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Aksaray Merkez’de anaokulunda öğretmenlik yapan Beyhan Ercan isimli kadın evinde erkek arkadaşı Arif Buğday ile oturduğu sırada bilinmeyen bir nedenden dolayı ikili arasında tartışma çıktı. Aksaray Merkez’de anaokulunda öğretmenlik yapan Beyhan Ercan erkek arkadaşı Arif Buğday’ı rehin aldı. Evden gelen bağrışma sesleri sonrasında komşuları durumu polise bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Asayiş ekiplerinin itfaiyenin merdivenli aracı ile rehin olayının yaşandığı Aksaray Merkez Küçük Bölcek Mahallesi Şehit Muhsin Tuğrul Caddesi üzerinde bulunan apartmanın 4’üncü katında bulunan dairenin mutfağından içeri girdiler. Yaklaşık 20 dakikaya yakın süren ikna çabalarının ardından polis ekipleri anaokulu öğretmeni Beyhan Ercan polis ekiplerine teslim oldu. Bayan arkadaşı tarafından rehin alınan Arif Buğday olay esnasında bıçak ile hafif yaralandığı için olay yerinde hazır bulunan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulans ile Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisinde tedavi altına alındı. Anaokulu öğretmeni Beyhan Ercan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL