ASAYİŞ

Aksaray’da Kadın aynı evde yaşadığı sevgilisini bıçakladı

Aksaray’da Kadın aynı evde yaşadığı sevgilisini bıçakladı

Loading

 

Aksaray’da birlikte yaşadığı erkek arkadaşı ile tartışan kadın bıçak ile erkek arkadaşını vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı karnından bıçakladı.

Olay, Aksaray merkez Fatih Mahallesi 4107 sokakta bulunan bir apartman dairesinde yaşandı.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray merkez Fatih Mahallesi 4107 sokakta bulunan bir apartman dairesinde erkek arkadaşı olan R.G. ile aynı evde yaşayan G.O. isimli kadın, gece yarısı erkek arkadaşı ile bilinmeyen bir nedenden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine G.O. isimli kadın aynı dairede birlikte yaşadığı erkek arkadaşı R.G.’ye mutfaktan aldığı bıçak saldırdı. İlk olarak erkek arkadaşını karnından bıçaklayan kadın dana sonra kendini savunmaya çalışan erkek arkadaşı R.G.’ yi bıçakla kollarından yaraladı. Apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kız arkadaşı tarafından bıçak darbeleri ile çeşitli yerlerinden yaralanan R.G. isimli erkek şahıs olay yerine gelen sağlık ekiplerince Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.

Erkek arkadaşını bıçak darbeleri ile çeşitli yerlerinden yaralayan G.O. isimli kadın şahıs olay yerine gelen polis ekiplerince kavgada kullandığı bıçak ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Hastanede tedavi altına alınan R.G. isimli erkek şahısın hayati tehlikesinin bulunmadığı sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınan kadın sorgulanmak üzere polis Merkezi Amirliğine götürüldü.

Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL