SİYASET

Aksaray’da Hayırseverler tarafından ” Filistin İçin Hayır Çarşısı” kuruldu

Aksaray’da Hayırseverler tarafından ” Filistin İçin Hayır Çarşısı” kuruldu

Loading

Aksaray’da, hayırseverlerin yaptığı ürünlerin satışından elde edilecek gelirin Filistin’e gönderileceği hayır çarşısı Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu , Aksaray İl Müftüsü Veysel Işıldar ve Aksaray STK temsilcilerinin katılımı ile açıldı.

Aksaray İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray şubesi kadın kolları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının iş birliği ile Ulu Camii önünde “Filistin İçin Hayır Çarşısı” kuruldu. Açılışı yapılan hayır çarşısına Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, STK temsilcileri ve vatandaşlar iştirak etti. İl Müftüsü Veysel Işıldar, açılışta yaptığı konuşmasında, STK temsilcileri ile İl Müftülüğü personelinin katkıda bulunduğu çarşının 7 gün açık kalacağını, buradan elde edilecek gelirin Filistinlilere gönderileceğini belirtti.

Ardından şöyle devam etti: başta Valimiz olmak üzere, belediyemize, STK temsilcilerine, el emeği göz nuru ile hazırladıkları ürün ve yöresel yemekler için yardımsever bayan kardeşlerimize burada emeğini esirgemeden çalışan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum Rabbim yaptıkları hayırları kabul buyursun” dedi.

Konuşmaların ardından, çadırda kurulan hayır çarşısının açılışı gerçekleştirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL