Genel

Aksaray’da güzel şeyler oluyor , sonsuz teşekkürler

Aksaray’da güzel şeyler oluyor , sonsuz teşekkürler

Loading

Aksaray’da güzel şeyler oluyor , sonsuz teşekkürler.

Aksaray son yılların en parlak günlerini yaşıyor desem hiç de abartılı olmaz. Kalbi Aksaray için çarpan geceli gündüzlü çalışanların olduğunu hissetmek daha da ötesi görmek Aksaray’da yaşayan bir birey olarak bana mutluluk veriyor. Aksaray tarihinde görev yapan bürokratlar içinde Aksaray için insan üstü bir gayret ile çalışan Vali Hamza Aydoğdu sayesinde Aksaray tarihinin en parlak günlerini yaşıyor.

Sadece Vali Aydoğdu değil kurum amirlerinin de katkısı küçümsenemeyecek kadar büyük. Projeler üreten ve hayata geçirmek için çaba harcayan kurum amirleri ve projelerin hazırlanmasında büyük emekleri olan AR-GE çalışanlarını kutlamak gerekir.

Peki, bu tarım, hayvancılık ve son günlerde peş peşe açılan fabrikalar ile Aksaray’ın tanıtımında her kesim elini taşın altına koyup üstüne düşeni yapıyor mu? Bu soruyu kendimize sorup öz eleştiride bulunmamız gerekiyor.

Aksaray’ın gelişmesi ve hak ettiği yerlere gelebilmesi için çalışan gecesini gündüzüne katan kalbi Aksaray sevdasıyla atan kişilere destek olmamız gerekirken kısır çekişmeler ve dedikodular ile engelleme çabasında bulunan beyhude insanlara buradan bir çift sözüm olacak.

“Mademki Aksaray için proje üretme kabiliyetine sahip değilsiniz, bırakın da bir şeyler yapma gayreti içinde olanların önüne set olmayın. Çalışma şevklerini kırmayın. Aksaray için ne yapabilirim derdini dert edinin kendinize.“

Bu yazıyı kaleme alma amacım, Aksaray’ın daha da gelişip güzelleşmesine, yaşayan insanların ekonomik yönden daha da refah bir yaşam sürdürebilmesi için çalışan tüm eli öpülesi insanlara teşekkür etmek için kaleme aldım.

Aksaray için elini taşın altına koyup geceli gündüzlü çalışan tüm insanlara selam olsun. Hepinizden Allah razı olsun. Emek verdiğiniz tüm çalışmalar başarıya ulaşsın.

Başta Aksaray valisi Hamza Aydoğdu olmak üzere Proje üretip hayata geçiren kurum ve birim amirlerine, fabrika açıp insanlara iş imkânları sağlayan iş insanlarına, Aksaray’ın tanıtımında emek harcayan tüm STK başkan ve çalışanlarına, sayfalarında Aksaray’ın tanıtımına katkıda bulunan Tüm Medya sahiplerine sonsuz teşekkürler.

Bu yazı da böyle olsun istedim. Aksaray’da yaşayan bir birey olarak duygu ve düşüncelerimi aktarmak ve teşekkür etmek istedim.

Emek veren, Aksaray sevdası ile kalbi çarpan herkese sonsuz TEŞEKKÜRLER..

İzzet Tınmaz / Gazeteci – Yazar

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL