Genel

Aksaray Sporun yeni başkanı Türkcan Coşkun çok iddialı konuştu

Aksaray Sporun yeni başkanı Türkcan Coşkun çok iddialı konuştu

Loading

Aksaray sporun yeni başkanı Türkcan Coşkun çok iddialı konuştu “final oynamış takımı şampiyon yapmak için geldim” Yeni zaferler bizleri bekliyor…

TFF 3. Ligdeki temsilcimiz Aksarayspor’da yönetim kurulunda devir teslim töreni Özel İnova hastanesinde gerçekleşti. Eski Başkan Cem Çorakçı yapılan törenle kulüp başkanlığı koltuğunu uzman Dr Türkcan Coşkun’a devretti.

Çorakçı ‘Hayırlı olsun siyah beyazlı camiaya yeni sezonda başarı diliyorum’ dedi. Çorakçı.

‘Onursal başkanımız sayın Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e şehrin yetkililerine , taraftarlarımıza ve yönetim kuruluma bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” bundan sonrada Aksaray’ın evladı olarak her zaman Aksarayspor’un yanında olacağım dedi.

Siyah beyazlıların çiçeği burnunda başkanı uzman Dr Türkcan Coşkun başarılı bir takım aldık bu konuda Cem başkana ekibine teşekkür ediyorum..

Devir teslim töreninin ardından resmen TFF 3. Ligdeki temsilcimiz Aksarayspor’da 2020/2021 sezonunda başkanlık görevini yürütecek Türkcan Coşkun yeni sezondaki hedefleri ve duygularını anlattı.

Şehrimizin markası Aksarayspor’da başkanlık koltuğu sezonun bitmesi ile boşalmıştı. Futbolu seven ve her zaman takımın yanında olan sayın Belediye Başkanımız Evren Dinçer şahsımı başkanlığa layık görerek bir görüşme yaptık. Görüşme sonunda başkanlık koltuğuna oturdum. Bu konuda şahsıma güvenim bu kutsal görevi layık gören Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e teşekkür ediyorum.”dedi

ŞAMPİYONLUK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Siyah beyazlılarda başkanlık koltuğuna oturan İNOVA Hastanesinin kurucusu uzman Dr Türkcan Coşkun yeni sezon öncesinde mevcut başkan Cem Çorakçı’nın görevi bırakması ile yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Şimdi play off finali oynamış bir takım var bizim hedefimiz daha yüksek olacak oda Aksaray’ın hakkettiği TFF 2. Lig” dedi.

Siyah beyazlıların çiçeği burnunda başkanı Coşkun “ Siyah beyazlılara geçen yıl forma sponsorluğu ve sağlık hizmetlerinde her zaman yanında olmuştuk. Bu yılda sporu seven sayın belediye başkanımız bizleri kulübün başkanlığına layık gördüğü için kendisine teşekkür ediyoruz. Ben şahsım olarak futbolu çok seviyorum. Şehrimin takımın başkanı olmam ise beni oldukça gururlandırdı. Daha önce her ne kadar amatör ligde olsa da doğduğum büyüdüğüm ilçem Ortaköyspor’da başkanlık yaptım. Futbola uzak birisi değilim. Tabiki amatör ligle profesyonel lig çok farklı. Ama onursal başkanımız sayın Evren Dinçer’in desteği ile ben ve ekibim şehrimizin ve taraftarımızın desteği ile bu kutsal görevi layıkı yerine getirmek ve geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu yaşatmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi

YENİ ZAFERLER BİZLERİ BEKLİYOR

Ben şahsım olarak çok hırslı bir yapıya sahibim. Futbolda hırs olmaz ise başarı gelmez. Bu bilinçle kadromuzu oluşturup Aksaray şehri le bütünleşip hedefimize yürümek için bu yola çıktık.

Coşkun açıklamalarının devamında Aksarayspor’un yeni aldığımız bu günlerde her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı var. Şehrimizin markası Aksarayspor’u daha yükseklere taşıma hedefinden asla geri adım atmayacağız.

Bu anlamda İNOVA olarak dün nasıl destek verdiysek bugün daha çok destek vererek taraftarımızı sevindirmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Yeni zaferler bizleri bekliyor. Tüm şehir olarak başta onursal başkanımız sayın Evren Dinçer olmak üzere sayın valimiz Hamza Aydoğdu tüm milletvekillerimiz, bütün taraftarımız teknik direktörümüz futbolcu kardeşlerimiz ve biz yönetimimiz Hep Beraber El Ele İkinci Lig sevinci yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Fotoğraf : Savaş ULUKAYA

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL