SİYASET

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer Kazazede işçileri hastanede ziyaret etti

Aksaray Belediye Başkanı Dinçer Kazazede işçileri hastanede ziyaret etti

Loading

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer Kazazede işçileri hastanede ziyaret etti. kazazede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, beraberindeki Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve İŞ-KUR Müdürü Mahmut Akkuş ile birlikte Aksaray’da  meydana gelen2 kişinin hayatını kaybettiği 16 kişinin yaralandığı kazada Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavi gören yaralı vatandaşları ziyaret etti.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i ve beraberindeki heyeti Aksaray il Sağlık Müdürü Güleç ile Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Onur Karaca karşıladı. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İşçilerin sağlık durumları ile ilgili bilgiler aldı. Geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Dinçer, bir daha böylesi acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.

Ankara yolunda Has Döner Firmasında çalışan işçileri iş yerine götüren işci servisi ile hayvan yüklü kamyonetin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetmiş ve 16 kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziyede bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaralılara tedavi gördükleri hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Dinçer, bir daha böylesi acıların yaşanmaması temennisinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL