Genel

125.yıl Ortaokulu Öğrenci ve Öğretmenleri Etkinlik Düzenledi

125.yıl Ortaokulu Öğrenci ve Öğretmenleri Etkinlik Düzenledi

125.yıl Ortaokulu Öğrenci ve Öğretmenleri Engelliler haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla etkinlik düzenledi.

EMES Hastası Nuh Alperen Teksöğüt adına 125. Yıl Orta Okulu Düzenlediği Futbol Turnuvası Düzenlemiş ti.

Yapılan etkinlikte EMES Hastası Nuh Alperen Teksöğüt ‘te unutulmadı.

Turnuvada Dereceye giren öğrencilere Madalya ve belgeleri bu anlamlı günde verildi.

  1. Yüzyıl Ortaokulu Bahçesinde Engelliler haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlik renkli görüntülere de sahne oldu. Okul Öğretmenleri Öğrenciler bir arada eğlenceli saatler geçirdiler.

Okul bahçesine Öğrencilerin yıl boyu hazırladıkları çeşitli resim ve minyatür eserler okul bahçesinde düzenlenen standa sergilendi.

  1. Yüzyıl Ortaokulu Bilgisayar Kotlama Atölyesi öğrencileri yıl boyunca gördükleri derslerde hazırladıkları teknolojik ürünleri, mini Robotları ve 3 D lazer kesimi ile yaptıkları farklı ürünler sergide yer aldı.

Madalya ve Başarı Belgesi alan Öğrenciler ile Spor karşılaşmalarında öğrencileri hazırlayan öğretmenlere günün anısına belgeleri verildi.

Etkinlik  öğretmenlere günün anısına çekilen toplu fotoğraf çekiminin ardından Müzik eşliğinde öğrenci ve öğretmenlerin topluca oyun havası eşliğinde oynamaları ve Halay çekerek sonlandı.

Loading

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL