ASAYİŞ

Yedikleri Tekmeler AÇIĞA ALINMALARINA SEBEP OLDU

Yedikleri Tekmeler AÇIĞA ALINMALARINA SEBEP OLDU

Loading

İSTANBUL – Koronavirüs denetiminde Kadıköy’de “maske tak” uyarısına karşı polise küfür edip, defalarca tekme atarak mukavemette bulunup, müstehcen el hareketleri yapan kadını gözaltına alan 2 polis memuru açığa alındı. Tekmeyi yiyen, hakarete uğrayan polislerdi ama haklarında adli ve idari soruşturma başlatılanlar da  onlar oldu.
Konu ile ilgili İstanbul Valiliğinden açıklama yapıldı.
İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Kadıköy Osmanağa Mahallesi Söğütlü Çeşme Caddesi’nde dün güvenlik görevlileri tarafından yapılan “Sağlık İçin Hepimiz İçin Kovid-19 denetlemeleri” sırasında Rana B. isimli kadının, maskesini usulüne uygun şekilde takmadığı görülerek uyarıda bulunulduğu belirtildi.
Polis memurlarının uyarısına hakaret içeren söz ve davranışlarla karşılık veren Rana B.’nin yapılan ikazlara rağmen bu tutumuna devam etmesi üzerine gözaltına alınmak istendiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
“Gözaltına alınma esnasında kesinlikle görmek istemediğimiz görüntülerin yaşanması bizi çok üzmüştür. Konuyla ilgili olarak Valiliğimizce başlatılan soruşturma kapsamında ilgili polis memurları görevden uzaklaştırılmıştır. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma devam etmektedir.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL