Genel

Sürpriz İYİ Parti A. Adayı 22 Ocaktan sonra A. Adaylığını açıklayacak

Sürpriz İYİ Parti A. Adayı 22 Ocaktan sonra A. Adaylığını açıklayacak

Loading

İYİ PARTİ Aksaray Milletvekili A. Adayı sürpriz isim 22 Ocakta yapılacak Aksaray İYİ Parti 3. Olağan Kongresinde  rozeti takılacak sonraki günlerde Aksaray Milletvekili A. Adayı olarak açıklama yapacak.

Aksaray siyasetinde rüzgâr gibi esen bir isim İYİ parti rozeti takılacak. İYİ Parti Genel Merkezi Tarafından üye kaydı yapılan Aksaray Milletvekili A. Adayı olacak sürpriz isim 22 Ocakta yapılacak Aksaray İYİ Parti 3. Olağan Kongresi sonrası basın toplantısı düzenleyerek İYİ Parti Aksaray Milletvekilliği a Adaylığını açıklayacak.

Sürpriz A. Adayı ile yaptığımız görüşmede İYİ Parti Aksaray Milletvekilliği a Adaylığı süreci hakkında şu açıklamayı yaptı.  “ Teklif İYİ Parti genel merkezinden geldi. TBBM de taptığımız görüşmeler sonrasında Üye kaydımızı yaptık. Yaptığımız istişareler sonrasında Aksaray’a hizmet etmek için 22 Ocakta yapılacak Aksaray İYİ Parti 3. Olağan Kongresinde Rozet Takma merasiminin ardından Genel Merkezin takdirleri ile A. Adaylığımızı yapacağımız basın toplantısı ile resmen açıklamış olacağız. Allah’ın izni ile yapamayacağımız işlerin sözünü vermeden TBMM de Aksaraylı Hemşerilerimizin Gür sesi olmak için var gücümüzle çalışacağız. İYİ Parti Aksaray’da her geçen gün güçleniyor. Aksaraylı seçmenin İYİ Partiye olan güveni ve teveccühü her geçen gün artmaktadır. “ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL