Genel

Sokak Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktılar

Sokak Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktılar

Loading

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Aksaray için yapılan kar yağışı uyarısı sonrası Aksaray Belediyesi, Sokak Hayvanları İçin Doğaya Yem Bıraktılar.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan kar yağışı uyarısı sonrası Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, sokak hayvanlarının olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi adına şehrin birçok noktasına sokak hayvanları için mama ve yem bıraktı.

Yurt genelinde karla karışık yağmur şeklinde görülecek yağışlar kar şeklinde devam ederken Aksaray Belediyesi ekipleri, doğada yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.

Aksaray Belediyesi ekipleri, şehrin farklı noktalarındaki hayvanların beslenme alanlarına düzenli olarak yiyecek bırakarak, olumsuz hava koşullarında da sahipsiz hayvanların aç kalmaması için çaba sarf ediyor.

Belediye ekipleri, sokak hayvanları için şehrin muhtelif noktalarına mama ve yem bıraktı. Belediyeden yapılan açıklamada sokak hayvanlarının beslenme ihtiyacının karşılanması için mama ve yem takviyesinin düzenli olarak devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL