Genel

Muhtarların seçim vaatleri

Muhtarların seçim vaatleri

Loading

Belediye ve muhtar seçimleri birlikte olunca  belediye başkanlarının ve muhtarların vaatleri bir birine karıştı ve her mahallede muhtar adayı patlaması yaşandı .

Muhtarların vaatleri belediye başkan adaylarıyla kıyasıya yarış içinde herkes bir slogan tutuşmuş yapacağı işleri sıralamış.

Acaba diyorum bu seçimde belediye başkan seçimi muhtar seçimlerinin gölgesinde mi kaldı. Her partinin teşkilatları ve muhtar adayları kapı kapı dolaşıyor oy istiyor. her sabah kalktığımızda kapımıza asılmış bir muhtar adayı resmi ve reklamı buluyoruz.

Belediye başkanları ve yanındakiler bile bu kadar kapı kapı gezmiyor oy istemiyorlar. 31 Mart seçimleri bugüne kadar Türkiye’nin galiba en karışık en zor seçimlerinden biri olacak.

Belediye başkanları muhtarlar seçim telaşı İçinde kim kime dum duma seçimlerinden biri olacak. Cumhurbaşkanı muhtarlardan destek isterken muhtarlar kendi telaşına düştü şu an muhtar adaylarının hiç birinin umurunda değil.  Belediye seçimleri çünkü muhtarlarda kendi içlerinde seçim kazanma telaşesi içinde. Bu yüzden galiba Cumhurbaşkanı bu seçimlerde muhtarlardan umduğu desteği bulamayacak gibi görünüyor.  Bu seçim bence muhtarların gövde gösterisi haline geldi. Vaatlerde belediye başkan adaylarının üstüne çıktı gibi görünüyor.  her muhtar sanki belediye başkanı olacak gibi vaatler veriyorlar.  Hadi ne diyelim hayırlısı olsun inşallah kim hak ediyorsa o kazansın.

Durmuş Dalkılıç / Köşe Yazarı

Yazılardaki fikir ve değerlendirmeler yazarlara aittir ve aksi belirtilmediği sürece https://www.ilkhavadisgazetesi.com İnternet Haber sitesinin görüşlerini yansıtmaz. Bütün hukuki sorumluluk yazara aittir

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL