Genel

Minik Ela Aferin Sana

Minik Ela Aferin Sana

Loading

Bugün 15 Temmuz Milli İrade Meydanında Aksaray Valiliği himayesinde çok güzel bir etkinlik vardı.

Kitabını alan bağış için 15 Temmuz Milli İrade Meydanında Aksaray Valiliği himayesinde düzenlenen etkinliğe katıldı. Aksaray’daki kitap kurtları ( Bu benim çok kitap okuyanlar için kullandığım yakıştırma) Okudukları kitapları  başka okuyucular da okusunlar diye bağış için adeta birbirleri ile yarıştılar. Bu sayede Yeni kitaplar için kitaplıklarında yer açmış oldular.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında gençler bir köşeye çekilmiş elindeki kitaplarını okurken nefis seyrine doyulmaz görüntüler objektiflere takıldı.

Hele Bir Görüntü vardı ki  büyüklere ders verir cinsten idi.

Görüntünün kahramanı Aksaray’da  yaşayan 9 Yaşındaki Ela Altundiş  idi. Annesinin Kolundan tutmuş 15 Temmuz Milli İrade Meydanında Aksaray Valiliği himayesinde düzenlenen kitap bağış etkinliğine katılmak için 15 Temmuz Milli İrade Meydanında idi. Maskesini Takmış birde üstüne üstük bu yetmemiş gibi yüzüne siperlik takmış. Görünce Pandemi dönemi olmasa yanaklarından öpesim geldi. Biz yetişkinlere ders verircesine 2 güzel anlamlı mesaj verdi. Okuduğu kitaplarını okuyamayan kişiler okusun diye bağışladı. Bağış yapmaya maskesi ve siperliği ile geldi.

Bu güzel anlamlı mesaj için teşekkürler  minik ELA ALTUNDİŞ . Keşke Tüm herkes senin kadar duyarlı olsa.

MASKE – MESAFE – HİJYEN Sağlıklı yaşamın 3 tılsımlı davranışı.

Sağlık , Mutluluk daima sizin ile olsun.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL