Genel

Memleket Partisi Sultanhanı ilçesinde teşkilatlanmayı tamamladı.

Memleket Partisi Sultanhanı ilçesinde teşkilatlanmayı tamamladı.

Loading

Memleket Partisi, Aksaray İl Başkanlığı ilçe ve beldelerde teşkilatlanma çalışmalarına hız verdi. Memleket Partisi Sultanhanı ilçe binası partililerin katılımı ile açıldı. Memleket Partisi yöneticilerinin esnaf ziyaretinde vatandaş ve işyeri ziyaret edilen esnafların ilgisi yoğun oldu. 

Memleket Partisi Sultanhanı ilçesinde teşkilatlanmayı tamamladı. İlçe hizmet binasının açılışı kalabalık bir partilinin katılımı ile yapıldı. Memleket Partisi Sultanhanı İlçe Başkanı olarak Adnan Menderes Küçük atandı.

Memleket Partisi Sultanhanı ilçe teşkilatlanmasını tamamlanmasının ardından Memleket Partisi Sultanhanı ilçe binası partililerin katılımı ile açıldı.

Memleket Partisi Sultanhanı İlçe Başkanı olarak Adnan Menderes Küçük atandı.

Memleket Partisi Sultanhanı İlçe teşkilatı hizmet binasının açılışına Memleket Partisi Aksaray İl başkanı Murat Kavallı, Memleket Partisi Aksaray İl yönetim kurulu üyeleri, Aksaray merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın kolları yönetimi, Sultanhanı İlçe Başkanı Adnan Menderes Küçük ve Sultanhanı İlçe yöneticileri, gençlik ve kadın kolları yönetimi, parti üyeleri katıldı.

Memleket Partisi Sultanhanı İlçe teşkilatı açılışında konuşma yapan Aksaray İl Başkanı Murat Kavallı, “Genel başkanımız Muharrem İnce’nin liderliğinde kurulan Memleket Partisi’ni Aksaray’da teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırarak ilçelerimizde teşkilatımızı kurmaya devam ediyoruz.  Biz, büyük bir yükü omuzlarımızda hissediyoruz. O yük gençlerimizin geleceğidir. Biz siyasi rant elde etmek için bu işi yapmıyoruz. Bizim ilkelerimiz var, omurgamız var. Herkesi kucaklarız ama ilkelerimiz Türkiye’nin bekası için önemli. Atatürk’le problemi olanı istemiyoruz. Doğaya, çevreye saygı duymayanı, istemiyoruz. Kadına şiddeti yüksek sesle kınamayanı, terörün her türlüsünü kınamayanı istemiyoruz. Bizim partimizde din, dil, ırk, mezhep ayrımcılığı yok, ayrımcılık yapanı istemiyoruz. Rant elde etmek için siyaseti kullananları istemiyoruz. Biz Türkiye’nin çıkış yoluyuz. Memleket partisi olarak 50+1’i hedefliyoruz. Biz herkesi, Türkiye’nin her köşesini kimseyi ayırt etmeden kucaklayan bir partiyiz. Sadece belli illeri ve ilçeleri değil, inşallah parti olarak sokak sokak, köy köy, mahalle mahalle çalışacağız. Memlekete adaleti biz getireceğiz. Teraziye her zaman vicdanı koyacağız. Bizim sloganımız bu, MAVİ: Memleket, Adalet, Vicdan, İşsize İş. Bu sloganın peşinde Türkiye’de ve Aksaray’da birinci olacağız. Bundan hiç kuşkunuz olmasın. Ne diyoruz, ne Cumhur ne Millet, tek yok Memleket” ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Sultanhanı İlçe Başkanı Adnan Menderes Küçük İlçe başkanlığı açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Sultanhanı ilçemizde partimizin yükünü yüklemek ve yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte çalışarak Sultahanı’ndan Partimizi birinci parti çıkaracağız. Ülkemiz için koşturan, gençlerimiz için durmadan çalışan bir Genel Başkanımız var. Umudumuz var, umudun adı Muharrem İnce. Umudun adı Memleket Partisidir” ifadelerine yer verdi.

Memleket Partisi Sultanhanı İlçe teşkilatının açılışının ardından partililer, Sultanhanı ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların dert ve sıkıntılarını dinledi.

Memleket Partisi yöneticilerinin Sultanhanı ilçesinde yaptığı esnaf ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşların ağırlıklı olarak ekonomiden ve fiyatların fahiş oranda yükselmesinden yakınmaları dikkat çekti.

Memleket Partisi yöneticileri vatandaşlara Memleket Partisi iktidarında ekonomik sıkıntıların biteceği ve bu konuda parti genel merkezinin projelerinin önümüzdeki günlerde açıklanacağını konusunda bilgilendirdiler.

Memleket Partisi yöneticilerinin Sultanhanı esnaf ziyaretlerinde vatandaşların ve işyeri ziyaret edilen esnafların  parti yöneticilere ilgisi yoğun oldu. Esnaf,  Memleket Partisi yöneticilerine sorunlarını anlatmak ve ikramda bulunmak için adeta birbiriyle yarıştılar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL