Genel

Memleket Partisi Aksaray İl Teşkilatı Kentin her Yerinde

Memleket Partisi Aksaray İl Teşkilatı Kentin her Yerinde

Loading

Memleket Partisi Aksaray il teşkilatı Aksaray’ın farklı noktalarında üye kayıt ve vatandaş ile kaynaşma çalışmaları yapıyor.

Vatandaşların yoğun olduğu noktalara stant kuran Memleket Partisi Aksaray il teşkilatı ve Memleket Partisine gönül verenler vatandaşlara Memleket Partisi tanıtım broşürleri vererek Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Türkiye siyaseti hakkındaki görüşlerini anlatıyorlar.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Memleket Partisi stantlarında özellikle ilk defa oy kullanacak gençlerin yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. İlk defa oy kullanacak gençler “ Neden Memleket Partisi”  sorularına cevapları “ Muharrem İnce genç kesimin sorunlarını her platformda dile getiriyor. Sorunlarımızı bilen lider olarak Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin bu seçimlerde yanında olacağız. Oyumuz ile ona destek vereceğiz” diyerek Memleket Partisi’ne açık desteklerini belirttiler.

Memleket Partisi Aksaray il teşkilatı vatandaşla bütünleşme standı önümüzdeki günlerde vatandaşın yoğun olduğu Ebulfeyz Elçibey Caddesi ( Cafeler caddesi) ve 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kurulacağı öğrenildi.    

YORUMLAR (1)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL