Genel

Memleket Partisi Aksaray İl Başkanı Kavallı”Çanakkale Geçilmez”

Memleket Partisi Aksaray İl Başkanı Kavallı”Çanakkale Geçilmez”

Loading

Memleket Partisi Aksaray İl Başkanı Murat Kavallı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Kavallı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Yedi düvele karşı iman ve inancıyla Dur! Diyen ve Çanakkale Zaferi’ni bizlere yaşatan tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz.

18 Mart 1915, Türk tarihinde bir askeri ve siyasi başarı olmaktan öte inanç, azim ve yiğitlikle örülmüş bir destanın yaradılış tarihidir.

Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale Muhare­belerini kazandıran bu yüksek ruhtur.

Milletimizin kalbinin en müstesna köşesinde yer alan aziz şehitlerimizin cesaretleri, fedakârlıkları ve kahramanlıkları, bizlere emanet ettikleri kutsal vatanımızı daha yükseklere taşıma yolunda ilham kaynağımızdır. Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin huzur ve güvenliği uğruna şehitlik mertebesine ulaşan büyük kahramanlarımızın ve kıymetli ailelerinin haklarını asla ödeyemeyiz.

18 Mart 1915’te tüm dünyaya “Çanakkale Geçilmez!” diye haykırdığımız büyük zaferin 108. yıl dönümü olan bugün, bir hilal uğruna toprağa düşen şanlı ecdadımızın yazdığı kahramanlık destanını gururla yâd ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108. yıl dönümünde, Anadolu’nun sonsuza kadar Türk vatanı olmasını sağlayan destansı zaferin kahramanları şehitlerimizi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere;  kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor,  gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz. Ruhları şâd mekanları cennet olsun.

18 Mart Çanakkale  Zaferimiz kutlu olsun.

Murat Kavallı

Memleket Partisi Aksaray İl Başkanı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL