Genel

Mayısın 14’dünde dananın kuyruğu kopacak

Mayısın 14’dünde dananın kuyruğu kopacak

Loading

 

Mayısın 14’dünde dananın kuyruğu kopacak, vatandaş sandıkta tercihini kullanacak. Siyaset arenasında çok şeyler değişecek. Siyasilere verdikleri sözler hatırlatılıp söz verip te yapmayanlar sandıkta cezalandırılacak. Aksaray’da milletvekili dağılımı 4 te 4 mü olacak yoksa 1+1+2 mi olacak 14 Mayısta belli olacak. Mecliste devamsızlık yapıp yan gelip yatanlar partilerine verdikleri zararın faturasını Partileri telafi edebilecek mi? Meclis kürsüsünden Aksaray’ın ismini anmayanlar yine liste başı mı olacak 14 Mayısta cevabı verilecek soruların bir kısmı. 

14 Mayıs olarak Açıklanan seçim takviminde siyaset kaynayan cadı kazanından farksız.

Aksaray’da siyaset Cadı kazanı misali kaynamaya devam ediyor. Aslında daha Aday Adayları ortaya çıkar mı bilinmez ama sunu unutmamakta fayda var “ Siyasette 24 saat bile çok uzun bir zaman dilimi her an her şey değişebilir “

Aksaray’dan Milletvekili olmak için birçok isim A. Adaylığını açıklıyor.

Şu ana kadar A. Adaylığını Açıklayan isimler arasında halkın yakından tanıdığı isimler diğer A. Adaylarına göre yarışı bir tık önde başlamış durumda.

Ak Partiden Hüseyin Altınsoy partisinin il başkanlığından istifa edip görkemli bir tanıtım programı ile A. Adaylığını Açıkladı.

Ak partide Av. Sinan Özkan A. Adaylığını Açıkladı. Seçmen ile sık sık bir arada olmaya özen gösteriyor.

Aksaray DKKB Başkanı Mahmut Aktürk ileriki tarihlerde Ak Partiden A. Adaylığımı açıklayacağım diyor.

Ak Partiden Nabız Yoklayıp Aday Adaylığını açıklamayan onlarca siyasetçi bekle gör taktiğini uygulamakta.

CHP kanadında şu anda 2 Aday Adayı var. Birincisi Eski il başkanı Ali Abbas Ertürk. “ Bizim Siyaset anlayışımızda Adalet var, Eşitlik var, Özgürlük var, Hırsıza, Talancıya, Vurguncuya, Milletin Malına çökenlere yer yok.” Diyerek Aday Adaylığını parti önünde miting havasında açıkladı.

Diğer Aday Adayı ise Eski merkez ilçe başkanı Talat Karaağaç.

İyi Partide İlk Sahalara inen Orhan Aydın Oldu. İş insanı Ali Karakuş İyi Partiden Aday Adaylığını açıklayanlar arasında. Sessiz sedasız uygun gün ve saati kollayan isimler de var tabii.

Bunun yanı sıra Aksaray’da iyi partinin kurulmasında büyük emeği olan ve il başkanlığı döneminde İyi Partiden Aksaray’a 1 milletvekili Kazandıran Geçmiş Dönem il başkanı Özhan Türemiş Aday Adayı olduğunu önümüzdeki günlerde Aday Adaylığını açıklayacağını belirtiyor.

Zafer Partisi Aksaray il Teşkilatı ve ilce teşkilatlarını jet hızıyla kurmasıyla Adını siyaset arenasında en üst sıralara yazdıran Doğruluk ve dürüstlükten asla taviz vermem diyerek Zafer Partisi İl Başkanlığından İstifa eden. Siyasette en son söyleyeceğini ilk önce söyleyen. Haksızlığa uğrayanların yanında durması ile tanınan İş insanı Resul Karaüzüm, İYİ Parti Aksaray İl Kongresinden hemen sonra Aday adaylığını açıklayacak isimler arasında.

BBP de Ünal Bacık Aksaray BBP milletvekili adayı olarak sahada.

Diğer partilerden henüz Aday veya Aday Adaylığı konusunda açıklama yapan yok.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL