GÜNDEM MESAJLAR SİYASET

Kadın Girişim kooperatif yönetim kurulu başkanı YÜCE “Taciz olayını Kınıyorum”

Kadın Girişim kooperatif yönetim kurulu başkanı YÜCE “Taciz olayını Kınıyorum”

Loading

S.S.AKMEDSAN Medikal ve Tıbbi Ürünleri Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Nevin YÜCE Aksaray Mustafa Yazıcı İ.Ö. Okulunda meydana geldiği iddia edilen Erkek okul çalışanının Kadın Temizlik Personeline sözlü ve fiziki taciz olayı ile ilgili kınama yazısı yayınladı.
Kooperatif Yönetim kurulu Başkanı Nevin YÜCE Kınama yazısı şöyle;
Geçtiğimiz günlerde TYP tarfından Aksaray Mustafa Yazıcı İlköğretim okulunda temizlik Görevlisi olarak işe yerleştirilen Şenay K. Çalıştığı iş yerinde okul görevlisi Şaban Y. Tarafından sözlü ve fiziki tacize uğramasıyla ilgili ( İDDİA) Mağdur bayan Şenay K.nın uğradığı çirkin sözlü ve fiziki taciz olayının takipçisi olacağımızı belirtmek istiyorum. Her türlü hukuki desteği Mağdur bayan Şenay K. ya sağlayacağımızı kamu oyunun bilgisine sunuyorum. Aksaraylı bir kadın iş insanı olarak “ Kadına yapılan sözlü veya fiziki şiddet “ olayına karşı olduğumu buradan belirtmek isterim.
Mağdur bayan Şenay K. nun sonuna kadar yanında olduğumun bilinmesini isterim. Mağdur bayan Şenay K. sesleri bastırılmış sessiz kadınların sesi olmasından dolayı kendisini ayrıca tebrik ediyorum. Uğradığı tacize sessiz kalan okul yönetimini kınıyorum.
Suçluların ve görevinde ihmali olanların yüce yargı önünde hesap vereceğine inancım tam olduğunu belirtmek isterim.
Aksaray Mustafa Yazıcı İlköğretim okulunda yaşanmasını asla istemediğim fakat yaşanmış olan Okul Çalışanının temizlik görevlisi bayana yaptığı çirkin davranış ile ilgili olarak siyasi kimliğim ile değil bir İş kadını ve anne olarak yetkililerden açıklama bekliyorum.
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kadına verdiği haklar asla hiçbir kurum veya kişi tarafından gasp edilemez.
Adli sürecin bir an önce sonuçlanıp sırf şikayette bulunduğu için işine son verilen Mağdur bayan Şenay K. nun elinden alınan haklarının iadesi konusunda gerekli çalışmayı derhal başlatarak mağduriyetinin giderilmesi hususunda başta Aksaray Valisi sayın Mehmet Ali Kumbuzoğlu olmak üzere Aksaray İl Milli Eğitim il Müdürlüğü müfettişlerinin gerekli hassasiyeti göstereceğine inancımın tam olduğunu belirtmek isterim.
Konunun sonuna kadar takipçisi olacağım.
Nevin YÜCE
S.S.AKMEDSAN Medikal ve Tıbbi Ürünleri
Kadın Girişim Üretim ve İşletme Kooperatifi
Yönetim Kurulu Başkanı

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL