Genel

İYİLERİN KALESİ AKSARAY

İYİLERİN KALESİ AKSARAY

Loading

Klavye kabadayıları beni tehdit ederek şantajla birilerini bana gözdağı versin diye sahte hesaplarla üstüme salıp klavye ile bu işler olmuyor.

Bugüne kadar destekçisi olduğum İYİ PARTİYE bundan sonrada destek olacağımı 3 çü şahıslara duyura bilirim korkusuz ve tehditlere laflara boyun bükmeden bildiğim yolda savunduğum doğrularla günden güne aldığım hakaretler çoğalsa da bazı insanlar şunu bilmeli ki her şeyin bir sonu vardır. Sizinde sonunuz geldi ki beni tehdit ederek şantajla birilerini bana gözdağı versin diye sahte hesaplarla üstüme salıp klavye ile bu işler olmuyor sizin milyarları önüne koyup bizim için yaz yalan yanlış dediğiniz para ile kendini satın aldığınız insanlara söyleyin bu lafı neden bizim önüne milyarları koyduğumuz köşe yazarları yada medya camiası bunu neden yapamıyor diye onlara diklensin ben gönülden gerçekten doğrularla yalakalık yapmadan bu işi yapıyorum.

O yüzden surda sayılı günler kaldı kuduz olmuş paçası tutuşmuş durumda saldırmayın bana. Lafınız olmasın para verdiğiniz yandaşlarınıza hesap sorun ben gönülden yapıyorum ve diyorum ki İYİ ki İYİ parti var. Her anlamda teşkilat doğru dürüst davasında yolunda emin adımlarla çizgisinden sapmadan sağlam projeleriyle muhalefet olan herkese gövde gösterisini yapacağı işlerle gösteriyor kibir saltanat koltuk makam mevki gösteriş yapmadan davası ve Aksaray için canını dişine takan Aksaray sevdalısı hizmet sevdalısı gönül insanları olduklarını.

Her alanda halkla kucaklaşıp insanin içini ısıtan İYİ parti başkanı Özhan türemiş ve sayın Ayhan Erel Aksaray’ı kucaklayıp gelecek ufuk açarak güneşin sıcaklığını Aksaray’da hissettirip el ele gönül gönüle Aksaray aşkını dilden dile türkü yaparak sevdalarını gösteriyorlar.

İYİ ler varken kötüler her zaman kaybeder sevdası GÜNEŞ olanın içi de sıcak olur. 15 yılını kaybetmiş bir Aksaray karanlıkta ismi okunmayan bir şehir oldu AKSARAY’IN ADINI AKTAN KARAYA çeviren zihniyet gayri meşru fantezilerine 15 yılı hiç edilen Aksaray daha ne duruyorsun haydi Aksaray İYİ parti ile İYİ günlere yaşanır.

Aksaray adından söz ettiren Aksaray yeşil diyar yeşil şehir doğa şehri için el ele karalardan kurtulma vakti geldi. Aç gözünü İYİLİĞE VE GÜNEŞLİ günlere davet ediliyorsun. İYİ partinin iyi başkanı ÖZHAN BAŞKANIN arkasından gidelim oylar mühürler gönüller ÖZHAN başkan için hep birlikte İYİ PARTİ DİYELİM

Durmuş DALKILIÇ / Köşe Yazarı

Yazılardaki fikir ve değerlendirmeler yazarlara aittir ve aksi belirtilmediği sürece https://www.ilkhavadisgazetesi.com İnternet Haber sitesinin görüşlerini yansıtmaz. Bütün hukuki sorumluluk yazara aittir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL