Genel

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan EREL kutlama mesajı yayınladı

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan EREL kutlama mesajı yayınladı

Loading

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan EREL Çanakkale zaferinin 108. Yıldönümü ve Şehitler haftası nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.
Milletvekili EREL “bilinmelidir ki bu devlet,Malazgirt’te başlayan, miryokefalon’da adı konan, Çanakkale’de kıyama duran, Sakarya’da destanlaşan bir mücadeleyle yüz binlerce şehidin kanı karşılığında, sonsuza dek elde ettiği kutsal vatan toprakları üzerinde kurulmuştur. Budevletin adı Türkiye cumhuriyeti; bu vatanın adı da Türkiye’dir.
Dünyada eşi benzeri görülmemiş çetin ve kanlı bir savaşasahne olan, toprağın her zerresinin şehit kanlarıyla sulandığı, metre kareye 6 bin merminin düştüğü, bir toplumun millete dönüştüğü büyük Çanakkale Zaferi’nin 108. Yılını yaşıyoruz.
Tarih olayları yazar; kahramanlar ise tarihi… birkaçdakika içerisinde öleceğini bile bile en ufak bir tereddüt dahi göstermeden şehadete koşan Çanakkale kahramanları, Türk milletine biçilen kefeni parçalayıp atarak tarihi yeniden şekillendirdiler; Türktarihini kanlarıyla yazdılar. Her şeyin bitti sanıldığı yerde “Türk milleti son sözünüsöylemeden hiçbir şey bitmez.”
Bu vesile ile Gurur ve sevinçle kutladığımız Çanakkale Zaferi’nin 108.Yıldönümünde, ölümleriyle bile yıllar ötesine ders olmayı başarmış Çanakkale şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle yâd ediyor, Allah bizlere bir daha böyle savaş göstermesin! Ruhları şad, mekânları cennet olsun. Ne mutlu bize ki! Böyle bir milletin fertleriyiz” ifadelerini kullandı.
AV. AYHAN EREL
İYİ PARTİ AKSARAY MİLLETVEKİLİ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL