Genel

İyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı

İyi Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı

Loading

İyi parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel’in 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 98. Yıl dönümü basın açıklaması.

30 Ağustos zaferi; Yüce Türk Milletinin, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün etrafında birleşerek, top yekûn emperyalistlere karşı sürdürdüğü bağımsızlık mücadelesidir ve ulusal kurtuluş tarihimizin en önemli dönüm noktasıdır.

Bu eşsiz zaferin ardında, yokluk ve imkânsızlıklar içinde bulunan yüce milletimizin birlik, beraberliği, istiklal ve hürriyet aşkı, kahraman ordumuzun cesaret ve fedakârlığı vardır.

Sofrasındaki yiyeceğini, ahırındaki koşumunu, üstündeki giysisini paylaşıp donattığı Ordusunun Türk milletine hediyesi 30 Ağustos Zaferi oldu. Mustafa Kemal Paşa’nın, mazlum halkına onur ve zafer sunan, başkomutanı olduğu orduya ; “ Zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan, her gittiği yere medeniyet nurları taşıyan Kahraman Türk Ordusu” diye seslenişi Türk ulusunun şükran duygularının da ifadesidir.

30 Ağustos, binlerce şehidinin, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde canları pahasına, özgürlük ve bağımsızlık meşalesini sonsuza dek sönmemek üzere yaktığı büyük bir zaferin adı ve Türkiye’mizin yarınlarına en güzel emanetidir.

Onurla, kıvançla yıl dönümünü kutladığımız bu zaferle, tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanın bölünmez bütünlüğünden, bayrak sevgisinden, milli ve manevi değerlerinden asla vazgeçmeyen bir millet olduğumuzun farkındayız. Bu vesileyle şunu da belirtmek isteriz ki, Türkiye Cumhuriyeti bölünmez bütünlüğünü her zaman koruyacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle;

30 Ağustos Zaferinin 98. Yıldönümünde, bu zaferin gururunu bize yaşatan Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatan toprağının bedelini canlarıyla ödeyen şehitlerimizi, bugün hayatta olmayan gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Yüce TÜRK Milletine kutlu olması dileği ile sevgi ve saygılar sunuyorum.

Av. Ayhan EREL

AKSARAY MİLLETVEKİLİ

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

İlgili Haberler

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL